Maddis

Du hast
ah, rammstein dille atm! Sjukt bra är dom,min dator är sjukt bra,vädret är sjukt bra,jag är sjukt bra!

Jag är superkass på updates, men det gör det roligare att läsa. Och har dock mer att skriva om.
Vart ska vi börja,hm. Jo, jag har fått tillökning på mina tabletter. Tar nu 100 mg Zoloft, atarax 3 ggr dagligen,och Propavan när jag ska nanna. Jag vänjer mej aldrig asså.

Dagarna går framåt, jag är lite glad faktiskt. Och väldigt taggad på 1:maj då det blir fet gårdsfest här hemma. FylloN och spriT asså. <3. Ska bli grymt skönt att få softa med välbekanta vänner som gör en glad,som gör en hel. TT,Sandra och jag ska ha böghög,med våra 2 polacker. Helnice! Dom andra får kolla på, eller göra en egen. Men grymt taggad är jag iaf.

En nykomling som heter Piercing har kommit oxå. Så nu äre angelbites och snakebites + näsan. Lite nice. Bild kommer där nere lol.v

Och jag är barnvakt just nu med. Morsan och hennes kille är på nån romantisk 1:års resa somewhere, *careface asså*. Så FF som fan här hemma och softa! Skickar iväg dom på tors. (Y)

Visst låter jag glad? uh. Inte mkt negativ skit på bloggen längre? Tabletterna kanske funkar trots alla om och men? hoho,nu blev jag glad.  Och gladare blir jag när jag tänker på dej,duvet. Jag vet fortfarande inte hur kär känns. Trodde det men det var inte kärlek, bara tvångsmässigt. Men. Att bli glad, när man tänker på människan,männsikan gör en glad. Pirrar det i magen? Jag vetifan. Jag kan inte vara kär. Inte i honom, eller hur? Det är ju helt åt helvete asså. Jag kan inte. Det går inte. Jag är inte kär...kanske,gillar. eller. FAN.
han gör mej glad. punkt


ja,sjukt äcklig bild. ni vill spy,jag vill spy. Men nykomlingen Mr.Piercing är där. Så. ah. Enjoy and die.

Polyamorous
Snabb update.

Påsklovet var soft,som tusan! Och helgen som var, den var störtskön! Fredagen tillbringade jag med Sandra,Emelie och mamma på loppis i hasslösa, så skönt att bara vara vi 4! Vi hade väldigt trevligt, även fast jag var fruktansvärt trött.
Lördagen skulle tillbringas hemma på förfest och sen till motorgårn. Men jag och Sandra bestämde oss för att dra till en 20 års fest i stan ist.
Jävligt grym fest, eller, nytt folk och trevligt. Kändes skönt att inte festa med dom gamla vanliga, det blir alltid depp snack osv. Men denna gången var det fett! C hängde med mej hem och en annan med Sandra, riktigt soft snack med macka vid köksbordet på natten. Sen mådde jag fitta och la mej, men C räddade mej från illamåendet, tnx. Nice natt,nice fest,nice dag.
Dagen därpå blev det att ligga i sängen halva dagen och filosofera och spela tv-spel med C. Grymt GTA spelande med en kontroll, han styrde,jag gasade. Vi kom fram till att MC är grymt,enligt honom och han var snygg, enligt mej. Sen fick han brumma hem med bussen. hejhej.
Sen blev're grillning och Mattias och Jennie kom hem från sthlm igen. Skumt att skriva men...jag hade faktiskt saknat dom (!!!???!??!??).

Idag fyller min älskade Saba år. Jag tänker inte säga G-ordet till henne, hatar henne för mkt. Tyvärr kan jag inte tillbringa hennes dag med henne, har fullt upp med möten,och grejning på gårdeN. Blir o snacka vidare om mina mediciner på bup idag, om typ 8 timmar. skitkul.

Så. sammanfattning,skitbra,intressant.nae. Men fett o läsa om några veckor. Hej patetiska människa.
Jag mår faktiskt rätt bra, förutom att det kliar på min fot och mitt ex är jobbig,men det är fint väder som sagt och jag mår bara bra. brabrabrabra. fina fisken.

pusshej

jag längtar fetmkt till sommarN.mh
Intro
undra vilken låt som är ens livshistoria..


Du gör mej cpcpcp. Snälla,jag mår faktiskt bra,solen skiner,förstör det inte för mej du äckliga bacill. Det är över,det är slut. Gå vidare,du får inte tillbaka mej. Jag orkar inte bli infekterad mer.

Det är klart det kommer hinder i ens ''må bra'' moment,men jag mår prima. Förutom att jag är uttråkad och att det är en mus på mitt rum. Jag hatar dom äckliga små skabbiga monstren. urk.
Jag saknar Johannes, det var väldigt trevligt att få träffa honom igen minsann. Han är den där storebrorsan man aldrig fick. Åh. Min negerbrorsa <3

Annars lever jag la livet. Jag tar en dag i taget och ser inte framåt,det förstör spänningen. Bättre och få överraskningar i livet,varje dag. Jag vill inte ha kärlek,urk. Jag vill bara vara ensam med mina nära o kära och få andas in den ljuva ''sommar''luften som är påväg. Det känns,det känns i kropp och knopp. Åh,jag längtar till sommarN. Cruisingar,alla fyllor(<3),folket,värmen,bränd kropp. åh. sommar 2009,snart kommer jag och hälsar dej välkommen. Åh.
Imorn blire förfest hemma,asgött! Sen drar det iväg till motorgårn,fatta soft. Supasupasupa.åhåhåh.

midsommar 07-