Maddis

Hidden track

Påsklov snart, ska bli så skönt. Inte ha ångest varje dag för att jag inte går till skolan. Tänkte försöka vara mer positiv, eftersom jag ändå känner mej rätt positiv atm. Jag är trött på att klaga,bu och bä, jag mår si och så. Man blir ju faktiskt mer deppad om man ska komma med negativa grejer all the time. Så att försöka komma ut med positiva grejer kan bli lättare för en själv. Åh, vad jag är smart.
Mitt liv rullar på, jag försöker hinna med att äta,gå på toa,träffa kompisar osv. Sova hinner jag inte med så mkt. Men det är tråkigt, man förlorar så mkt tid av att bara sova, det suger.
Påsklov blir,
supa
Alex<3
supa
supa
Niklas
ska vi gå på toa nån gång oxå?
yeh. fylla 17 oxå, as soft!

Fira med att tvinga WN spela på tellus igen? hade inte vart fel. Frost och shocking odds kan oxå komma, blir kåt av vilketsom.

Ville tillägna denna dagen med denna bilden. Kännt mej nostalgisk hela dagen. Finns inte,kommer aldrig att finnas någon bättre tid än Majorsallén,Marten och mina nära och kära som alltid fanns där. Vi har glidit ifrån varann, med ty vad jag saknar och älskar er. Ni gjorde mitt liv värt.

Hypodermic
Idag var jag på sockerbruket med morsan och sandra,mamma ska ha loppis där imorn,och jag ska vara med henne.
Min älskade Sabina kom oxå, hon skulle möta upp sin älskade skinhead. Jag var tvungen att joina,det var coolt. -


Jag känner mej stressad varje dag. Jag har grejer att göra,men jag glömmer dom hela tiden. Möten hit&dit,saker att ordna,folk att träffa. Det är jobbigt,men skönt på samma gång. Slipper sitta hemma och deppa för att jag inte har något liv.
Iaf så ställde sej jag och morsan inför soc, vi sa att vi inte skulle komma på mer dumma möten. Dom kan inte tvinga oss. Dom gör utredningen utan oss, good luck. Jävla fitthål!
Pappa har flyttat till gbg oxå. Denna korta tid,några veckor,så mkt har jag aldrig spenderat med honom. Och det gör så ont. Jag ser att han blir äldre,han får sjukdomar,och jag har inte funnits där. Alltid tar man allt i sista minuten. När han väl ligger på dödsbädden kommer jag ångra allt, att jag inte var med honom mer,att jag inte en gång sa att jag älskade honom. Det gör jag,han må vara skum,men han är min pappa,som jag älskar. Han ställer alltid upp.
På sommarlovet ska jag bo hos honom,och vi ska gå på liseberg,och shoppa tillsammans.Gay men jag vill det. Jag vill tillbringa mestadels av mitt sommarlov hos pappa. Resten av lovet kommer jag supa, gå på festivaler/cruisingar,slagga på soffor här o var. Sommarjobb,känns som bortblåst tbh. Jag går IV, skolkar från det och ser ut som en pundare med hål överallt. Vem skulle vilja ge mej sommarjobb? Jag hade inte velat det.
Annars får jag gå på skaragatan och kavla upp byxbenet för främmande gamlingar. Har hört att man tjänar hyffsat som prostituerad. + att man får ett aktivt sexliv utan en kille. soft!
Utan kille ja. Jag har skrivit förut att jag inte kan ha förhållande,det stämmer fint. Inte ens en månad med Micke,en utav dom underbaraste killarna någonsin. Jag klippte strängen,jag mådde skit,mår skit. När någon kommer för nära så dödar jag allt vi har tillsammans. Well,that's me. Jag får lära mej att leva med det.

Jag ska till läkaren den 15 april igen. Då ska jag skaffa sömnisar. Theralenen suger ju apkuk. yes.
Atm sitter jag i mitt rum,på min puffosäck med Sandra i sängen. Vi är tråkiga och sitter med varsin dator,fett! Men att sprätta upp morsans klänning är ju inte det minsta roliga på en fredagskväll. Men Xidern gjorde min dag,och energydrickorna. <3

JAG FYLLER ÅR SNART. 4 APRIL! jag önskar mej... eh...
-Pengar (alltid bra att ha)
-GH (alla,men mest world tour och 3an.)
-En bra dvd som tar dvdskivor,tack!
-Flak med energydrickor!!!!!!
-Piercing (ska få av Em<3så det är ju bra.hih.)
-Ett liv...bättre.
-Lägenhet.
ah,typ sådär.

Nu ska jag dricka energidricka.
You're nothing,just a coward.
Jag älskar Sabina Nilsson. Hon överger mej aldrig. Hur fittig jag än varit så har hon alltid funnits där. Hon får mej alltid att tänka på annat och gör mej glad. Hon vill vara med mej,hon saknar mej. Hon är den enda. Jag älskar dej!

Min medicinering gör mej så trött. Jag halvsover och svävar på osynliga moln varje dag. Blir sur för inget och grinar medans jag skrattar?  Det är värre än någonsin. Men biverkningarna håller upp till 2 veckor om inte mer.  Jag är elak mot alla,ber dom dra åt helvete osv. jag menar det inte,förlåt.
Jag har fått zoloft som är anti-depp,theralen som ska lindra ångest och få mej att sova. Tyvärr funkar det inte. Så istället för theralen får jag ta atarax 3 gånger om dagen. Jag vill bara ligga i sängen hela dagen. Det går inte o beskriva hur jag mår. Dom som vart där vet.

Min syster verkar inte vilja veta av mej heller. Hon hör aldrig av sej osv. Bara ett mess hade gjort min dag. Jag själv kan inte,jag orkar inte.
Micke försöker så väl,jag ser på han att han verkligen vill. Men jag sticker taggarna utåt och ber han dra åt helvete. Fan vad jag hatar mej själv. När jag väl har någon som älskar mej, som skulle kunna göra allt för mej drar jag mej undan. Helvetes pissfitta. Gud finns inte.Aldrig funnits.

Just nu går mitt liv ut på att försöka gå på soc,skol och bup möten, försöka hålla kvar dom jag älskar, och ta is mellan brösten varje dag. Jag försöker,så mycket. Men det går åt helvete hela tiden. Svetten bara rinner. Jag fryser. Jag är bara så trött på allt. Jävla tabletter. Jävla allt.