Maddis

Twilight
Kom nyss hem från bion. Kändes som vi var där i en evighet då det var galet mycket snö när vi kom ut,innan var det knappt något. Men jag klagar inte,vi bor i Sverige och det är vinter = Det ska vara snö. Hade jag varit i Afrika och det hade kommit snö,då jävlar hade jag whinat. Men det är mysigt nu,lagomt till första advent och mitt julpyntande! På tal om jul,julkalendern börjar imorgon. Som jag längtat! Är ganska pissed att dom gjort som dom gjort men ska bli kul o se hur dom fått till det. Jag menar,man förstör inte Mysteriet på Greveholm genom att göra en 2:a. Känner på mej att den kommer floppa ganska hårt. Fast bäst av allt är att jag får öppna första luckan av min chokladjulkalender som består av endast Kinderchoklad,ja,ni hörde rätt. Den godaste chokladen som finns ska jag få äta varje dag i 24 dagar,WOOP FUCKING WOOP!

Tillbaka till Twilight. Ska jag spoila hela filmen? Nae. Jag bryr mej för lite för att orka göra det. Den var okej,inte bra och inte dålig. Okej. (Fanns en asrolig scen med dock,den var fan det bästa i hela filmen).
Jag ska dock säga att min syster grät till den,what a dork! Haha. Okej,den var lite sorglig men jag lipade inte.Var förövrigt en brud som lipade så det ekade i hela bion,come on?! Vad känsliga alla är. (Säger jag som gråter till katter som mjauar till en jullåt,bra Maddis)
Vi avslutar med härliga memes.

Bullar och julpynt
Dagen har sett ut såhär;
Vaknade efter typ en timmes sömn,sammanlagt. Slöade framför tvn tills jag drog till lidköping för att pröjsa massa pengar för att snacka med en läkare. Ja,jag är ju 20 år och får numera betala för alla såna besök,vilket suger ganska hårt. Väl på psyk så var det som vanligt. Sitta och köra igenom samma grejer som man gjort så många gånger men till en ny läkare. Dock så var denna läkaren faktiskt okej. Jag brukar ha oturen att få dom som knappt kan svenska och är helt tafatta. Jag själv är ju inte så värst pratglad,håller inte ögonkontakt och tänker mer på andra saker än just dom vi pratar om. Så jag är glad att jag fick en som kunde svenska och som pratade och frågade. Det gick nog bra,hyfsat bra iallafall. Fick ny medicin som jag aldrig testat förr och som inte hör till antidepp eller stämningsstabiliserande utan den är mer riktad på mitt huvud,det som håller på och fuckar upp mej. Ska bli kul o se om den funkar,försöker vara positiv.
Resten av dagen så har jag halvslaggat och försökt julpynta. Men blev trött på det då jag måste köpa in dubbelhäftad tejp till stakarna då mina katter älskar att dra ner dom. Ibland suger det att ha katt,man kan inte få ha fint. Skulle aldrig kunna ha en fin prydnadssak på bordet osv,den skulle dö direkt. Men dom är söta ändå,my babies.
Imorgon är det fredag och då skall jag först gå till affären för att kolla på tejp,sen julpynta färdigt och sen gå på bio. Nya twilight,woop woop. Ska bli kul att se hur det ser ut här i Götene,bion alltså. Har bott här i flera år men aldrig sett bion. Vet bara att den ligger i en källare. (DAM DAM DAM DAAAAAAAM)


Nu äter jag Daimbullar och kollar på fråga Olle. Bullarna är asgoda förresten! Dom smakar inte daim,men dom är goda. Geouda! (skånskan flyter på,eller...)