Maddis

Valborg
Om det hade varit för några år sedan så hade jag supit mej aspackad och spytt nånstans. Men idag är jag äldre och mer vis så jag håller inte riktigt på med sånt längre. Fjortisfasoner,haha.
Istället så hade jag tänkt att sitta hemma med mina katter och äta godis men fick precis ett samtal från Sandra som bjöd hem mej till henne för lite dricka och tjat,himla trevligt. Det tackar man ju inte nej till. Så mina planer krossades men det är väl kanske bättre att sitta och dricka lite med gött sällskap än att sitta hemma ensam med katterna,haha. Så det blir nog en trevlig valborg trots allt!
Sup inte för mycket kära folk,tänk på morgondagen då ni kommer må piss. Hoppas ni spyr ner allt <3 LOVE U
 
Bildbomb
Kom hem igår kväll och somnade ganska snabbt och idag har jag typ power napat hela dagen så har tagit igen all sömn jag inte fått under veckan.
Vet inte vart jag ska börja. Har gjort så mycket,sett så mycket. Ni anar inte! Har fortfarande inte fattat att jag sett Justin live,det har liksom inte riktigt sjunkit in och jag vet inte om det kommer göra det.
Var hemma en dag och sen åkte jag till Göteborg och vidare till Danmark. Har sett så mycket och gjort så mycket under dom här dagarna. Kan inte skriva ner det i ord. Men det var fantastiskt i Danmark och jag trivs så himla bra i Köpenhamn,ett ställe jag skulle kunna tänka mej att bo på,utan danskan helst haha. Fattade knappt vad dom sa så har pratat Svengelska hela tiden.
Sov på ett värsta flott hotell och åkte karuseller. Gick runt i Köpenhamn och såg allt vackert. Käkade superfin mat och gick på Ripley's believe it or not museum. Fötterna värkte,så mycket gick vi. Ett minne för livet!

Nu är jag hemma igen,känns konstigt. Har inte varit hemma på hela veckan och jag har trivts med att vara borta men ändå saknat hemma,eller lättare sagt mina katter. Känns skumt att vara tillbaka till vardagen igen,skulle vilja stanna längre i Danmark. Hoppas att vi gör nåt sånt här mer gånger.
Enda negativa var att autismen satte sina spår. Jag var verkligen super osocial trots att jag verkligen försökte. Dom tyckte nog jag var jättekonstig,fast det är jag ju.
Men har haft en helt amazing vecka iallafall. Kommer aldrig glömma den!

Hej från Köpenhamn

Ligger just nu i sängen på hotellrummet. Shano ligger till vänster om mej och Emelie ligger till höger. Resan var seg men vi hade det roligt ändå.
Imorn ska vi hitta på massa skoj,ska bli roligt.
Nu ska jag försöka sova!