Maddis

Många tankar
Öhm,fick fett många sidvisningar utan anledning. Vem fan är det som länkat min blogg? Aja,hej på er.

Har stalkat mina gamla klasskamrater på facebook hela kvällen och jag blir skitdeprimerad över att dom verkar ha det asfint medans jag sitter här och inte ens har ett jobb,inte ens kapabel till att jobba. Askul. Men jag är glad att dom har det bra,att det gick bra för dom i livet. Lite avis är jag ju men men.
Om jag får samtalskontakt så kanske jag kan spy ut lite goja och må bättre och sen börja plugga. För det måste jag göra om jag ska komma någonvart här i livet. Plugga upp grundämnena eftersom jag gick ut 9:an med IG i allt,ganska skillat. Blev så när jag inte mådde bra och hängde med the bad boys som sket i skolan. Men jag har lärt mej av mina misstag och vill gärna börja plugga igen,måste bara få må lite bättre och vara mer stabil i mej själv. Det kommer,jag ska klara det!
Köpte även spotify premium nyss,kände att det var dags för det. Orkar inte med att lyssna på exakt samma musik 24/7 så nu blir det mer varierande,asgött! Och nu när jag ska försöka mej ut och gå kan det vara gött med musik på mobilen.
Nu ska jag lyssna på musik och drömma mej bort.

 
bbq
Idag grillade vi för sista gången i år,tror jag iallafall. Tror knappast det blir någon mer gång iallafall. Det var mysigt och trevligt men jag kände av ångesten hela tiden så jag orkade inte riktigt vara med. Men jag tog mej iväg och fick käka god mat,så det är ju bra. Min tröja blev även helt lerig efter lek med hund,men vad gör det om hundra år?
Idag är det cruising i stan men jag tänker inte dra dit. Jag känner inte för det helt enkelt. Träffa massa fulla folk och vara social,nej. Inte nu. Har varit social alltför mycket idag,mer än vad jag klarat av egentligen. Men jag fixade det,fan vad grym jag är.
Så istället för cruising så tänker jag ligga hemma och slappa istället. Orkar inget annat. Vill inget annat. Så ser min kväll ut,typ ligga och dö i sängen. Asgött!

 
Godnatt.
Nu börjar ångesten komma,den smyger sej sakta men säkert fram. Har tagit en sömnis och hoppas på att få sova snart. Men med min vanliga tur så lär ju det gå åt helvete.
Ska försöka kolla på tbbt och somna till det. Vill inte vara vaken längre,inte nu när det börjar bli jobbigt. Vet att det kommer gå åt helvete och jag kommer göra något jag sen kommer ångra. Jag känner mej själv så väl. Jag vet vad jag är kapabel till att göra och jag vill inte.
Börjar känna mej lite sömnig,sådär lullig av tabletten. Det är skönt,hoppas bara jag kan få somna oxå,så jag inte bara ligger och vrider och vänder på mej. Tankarna susar omkring i huvudet och jag kan inte få bukt på dom. Det hade varit enklare att ha små fack att stoppa ner tankarna i,så dom slapp att flyga runt i huvudet,allihopa samtidigt. För det är sjukt frustrerande och tar på krafterna.

Imorgon ska jag grilla. Får se om jag orkar. Just nu är det inte bra,men får se om morgondagen är bättre. Godnatt på er finisar. ♥