Maddis

I miss you
Mitt spotify premium är slut,efter ett år.. Vill inte veta hur jag ska klara mej tills nästa månad,allt känns så svart. Ingen musik i telefonen hade jag heller så fick försöka filura ut hur fan man lägger in musik i en iPhone. Efter nedladdning av iTunes så kom jag till slut på hur man gjorde,det var väl kanske inte så svårt ändå. Men jag har ingen musik på denna dator så då fick jag ladda ner på nytt men orkade inte så det blev typ Ulrik och 3 andra låtar. Kommer ha mycket att lyssna på! Varför jag inte kan ha Premium längre är för att jag tog bort skiten då telia drog massa pengar från mej och jag kan inte betala via mitt kort på nätet så jag måste köpa såntdär presentkort på ica som kostar 300 kr. Vilket får bli nästa månad. Kommer ärligt talat dö.

Igår köpte jag tågbiljetter till Stockholm,galet! Nu är det verkligen på gång,om 54 dagar så får jag se Justin på riktigt,WOOP WOOP liksom.
Vi ska stå dagen innan utanför globen och sukta efter honom och vara ledsna över att vi inte kommer in förens dagen efter,haha. Men den 23:e April så kommer jag vara den lyckligaste i världen. Då har jag sett min stora crush live och träffat min andra crush på bara ett år. Detta med att se Ulrik dagen innan är inte riktigt säkert ännu,beroende på om det finns biljetter kvar och om jag har råd. Men det vore coolt,även ifall jag redan sett och träffat honom en gång innan. Om inte så kommer han nog ha en turné i sommar igen och kommer säkerligen någonstans i närheten så då får jag se honom ändå. Försöker vara positiv trots att jag är sjukt deprimerad,jag menar,mitt spotify är slut.. Wääääh!

Dddddöööööööööööö!!
Ashes to ashes,dust to dust
Nu mår jag bättre,fått behålla all mat jag käkat idag och sluppit magvärk. Så imorgon blir det jobbet,skönt att få komma ut igen. Dock så är jag supertrött och mamma sa att det är pga depression. Ja ja,men man måste ta tag i livet ändå. Ingen idé att lägga sej under täcket,jag vet ju att det inte hjälper. Bättre att ta sej i kragen och köra sitt race,man mår kanske skit innan men efteråt mår man så jävla mycket bättre. Att man klarade det.
Håller på och lyssnar sönder Ralfs låt från mello,den är så bra! Och ja,Ulriks låt oxå. Men Ralfs är snäppet bättre,faktiskt. Ulrik var mest bara supersnygg,hans låt förra året var bättre. Soldiers ♥
Här kan jag förövrigt skriva ett helt jävla a4 medans jag sitter fast på min andra sak. Grejen jag skrivit på i ett år,fattar inte hur det kan ha gått så snabbt. Just nu sitter jag fast och har verkligen idétorka. Ska försöka få ur mej lite senare,behöver det. Gissa om den är lång,ett år liksom. Trodde aldrig jag skulle ha tålamodet att skriva på något så länge men se på fan. Still going strong med idétorka.
Okej,nu tjatar jag bara på om allt och inget. Ska dricka bubbelvatten och halvsova nu,är så trött.. Ni får en till bild på Ulrik,för att han är så djävulskt snygg.