Maddis

Jag vill vara högt över molnen
Har bråkat med ångesten idag. Vet inte varför men idag har den fan levt ett helvete med mej,tack så jävla mycket. Ska leva ett helvete med den imorgon,jag ska fan vinna över den jäveln. Synd bara att den redan vunnit över mej idag men nya tag imorgon. Imorgon ska den inte få förstöra allt jag försöker bygga upp,imorgon ska jag vakna och känna livsgnistan. Ingen ångest ska få ner mej under jorden,inte imorgon.

Längtar till helgen och melodifestivalen. Gissa vem som ska sitta bänkad framför tvn?! Längtar dock mest till den sista deltävlingen då min fina Ulrik är med. Han får inte vinna,nej. Han kan komma 3:a igen men inte vinna. Orka bli sådär stor och skit så man aldrig får en chans att se han. Bättre med litet och intimt. Tycker jag,men det tycker nog inte han. Han vill nog vara Big in Japan just nu och sälja skivor jorden runt. Men om jag får bestämma så ska han ligga i min säng och sova med mej nu och hålla bort ångesten,som min stödpelare jag inte har. Det är så lätt att falla utan den liksom. Så han borde vara min pelare,tycker jag iallafall.
Fast jag har ju mina katter,dom är två ganska bra pelare,lite små och sköra men dom håller mej uppe ganska bra ändå. Tack katter.


You better keep moving
Har värsta planen nu. I 3 månader ska jag leva på nudlar för jag ska spara en jävla massa pengar så jag kan gå på både Ulrik och Justin,bra va? Jag älskar att shoppa onödiga saker som den shopaholic jag är men ska fan ta mej i kragen och INTE shoppa något alls. Om det inte gäller katterna och grejer till hemmet. Toapapper osv är ju bra att ha har jag hört. Men all onödig småshopping ska jag ge fan i och istället spara dom pengarna. Leva på nudlar blir billigare också,där tjänar jag in ett par hundra. 3 månader ska jag ju klara mej,måste. You can do it!

Sen så står jag i valet och kvalet om jag ska åka med syrran till arvika. Kanske kan lägga dom pengarna som sparpengar fast det hade varit grymt skönt att få komma hemifrån lite. Jag vet inte vad jag ska göra,har lite tid kvar att tänka.
Men iallafall. Nudlar och ingen shopping,good luck Maddis!

Tänk att få se han igen,woop fucking woop
Katastrof!
Vad jag nyss fick reda på ville jag inte få reda på,inte egentligen. Men det fick jag ändå som den stalker jag är.
Jo,det är såhär att..................

Ulrik ska till Vara den 21 April. Det ligger bara några mil ifrån mej. Bra,eller hur? Men grejen är ju den att den 22:e ska jag till Stockholm för att kolla på Justin, Vilket betyder noll money till Ulrik vilket betyder att jag vill gräva ner mej. Det skulle kunna gå om jag hinner spara pengar men då har jag ingen att gå med pga ingen jag känner gillar Ulrik.
Är fett deprimerad just nu. Kunde det inte ha varit i Mars istället,hade varit så mycket enklare. Vet inte vad jag vill göra,ska göra. Känner bara att jag vill gå när det är så himla nära. ASDGHJKLLKÖLÖLÄKWQHH säger jag bara.
Måste.på.nåt.sätt.fixa.detta. KOM.IGEN.MADDIS!