Maddis

One time
Somnade en sväng förut trots att jag hade bestämt mej för att inte nap:a något idag men det fick bli det ändå,var så himla trött. Så nu är jag någorlunda pigg och känner för att diska (!!!???) men disken är tom så det får bli något annat istället. Typ äta russin och få ont i magen kanske?
Min syster kom precis hem och hon ringde mej och bad om hjälp då min mammas (min förra) granne hade ramlat omkull utanför sin dörr. Så jag fick skutta dit och hjälpa till att bära in honom till sin lägenhet. Hoppas han mår bättre imorgon,stackars gubbe. Men en god gärning gjord och jag mår så himla mycket bättre. Det är verkligen underbart att kunna hjälpa andra och att dom är tacksamma för det. Han var jätte tacksam och blev glad när vi hjälpte honom. Nu hoppas jag inte han försöker sej ut något mer på ett tag,inte själv iallafall.

Annars så har jag suttit och pratat med finpojken hela dagen,förutom när jag sov dvs. Då drömde jag bara konstiga drömmar,som vanligt. Igår drömde jag en sjukt läskig dröm om spöken och den var så verklig. Försökte verkligen vakna hela tiden men satt fast i drömmen,den var fan creepy as hell!
Nu ska jag chilla resten av dagen och äta russin och få ont i magen. Tjing!
Don't dream it's over
Vad flitig jag varit med bloggandet nu när jag varit sjuk! Duktiga mej,förtjänar en jävla massa choklad men får inte äta det vilket sugen. Jaja,får väl ge mej en klapp på axeln iallafall!
Somnade inte förens vid 05 imorse och vaknade klockan 12 så då var det bara att ge sej iväg till syrrans katter och ge dom mat. Dom var himla glada och keliga så jag fick stanna lite längre för att gosa med dom. Älskar katter så mycket! Dom är fan bäst. Har tom fått en kompis att skaffa katt,eller iallafall vara sugen på att skaffa en. Haha jag är bäst!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Har redan varit hurtig och diskat,skulle behöva dammsuga men det gör jag till veckan istället.
Längtar massvis till Johanna kommer,ska bli så himla kul att få träffa henne igen. Var alltför längesen! Ska krama henne massor och till helgen kommer nog TT oxå så då ska jag krama honom oxå! Blir ju en himla massa kramar,kramkalas!
Åh,känner mej glad idag. Det märks nog på sättet jag skriver. Inte så dryg som vanligt med andra ord.
Nu ska jag chilla i sängen och se vad dagen har att erbjuda. Tjing!
Godnatt
Borde egentligen sova nu men har suttit och pratat med en fin pojk. Han gör mej så glad och hans dialekt är toooo die for. Göteborgska i mitt ♥.
Ska inte säga för mycket,är bara så himla glad just nu. Vissa människor är fan underbara! Tack att jag fått träffa några av dom,tack!
Nu ska jag försöka sova och vakna upp bättre som han sa. Det ska jag,jag ska vakna upp och må awesome har jag bestämt.
Godnatt alla fina! ♥