Maddis

Blähhhh

Som rubriken,så mår jag. Har ångest och har spytt 3 gånger på raken hos morsan. Är det magsjuka kanske?
I vilket fall så mår jag piss men har haft det trevligt idag. Varit hos Roland och fikat/tjötat/lekt. Sen har jag spytt hemma hos mamma sen vi kom hit,himla trevligt.
Förlåt för dålig uppdatering men jag sitter i stort sett aldrig vid datorn och nu skriver jag från telefonen,vilket går sådär. Sen så är det ganska pissigt just nu så att skriva whiniga inlägg är la inte det roligaste.
Men jag lever iaf,pretty much.

I know your pain
Har så mycket att skriva men så mycket jag inte kan skriva.
Är fast i ångesten just nu och har tagit en paus från livet. Nästa vecka ska det börja igen och jag hoppas att jag är kapabel till det. Att jag har orken.
Fyller även år nästa vecka. Förra året var jag beredd att ta mitt liv natten till att jag fyllde år. Detta året vet jag inte,mår absolut inte bra men tror inte jag vill dö. Det blir väl bättre,som det så fint heter. Vet bara inte vad jag ska ta mej till när det är såhär. Det är svårt.

Jag slutar där,det är ingen idé att fortsätta skriva. Jag vill fortsätta men det blir bara fel alltihop. Nu ska jag knapra lugnande och snart sova.
I'm gonna fake it
Så mycket på gång men ändå så lite. Mitt psyke är helt rubbat just nu så jag orkar inte med mej själv längre,allt är fruktansvärt jobbigt och det tar emot att ens gå på toan i dagsläget.
Jag var med om en jobbig sak på jobbet som fick mej att inte vilja vara där mer. Det känns inte bra och jag känner mej illa till mods av att veta att jag ska dit. Så jag ska diskutera med min kontaktperson på LSS om detta,jag pallar det inte. Började nästan gråta när I frågade hur det var med mej och varför jag kände som jag gjorde. Jag hade inget bra svar på det,så jag svarade psykiskt. Jag mår inte psykiskt bra helt enkelt. Hon förstod och jag fick gå hem. Ska dit imorgon egentligen men kommer inte orka det,det tar emot. Jag får be om en ny sysselsättning,något måste det finnas för mej som inte inkluderar massa människor.
Och min kontaktperson vill så gärna träffas men jag orkar inte just nu. Jag kunde faktiskt tom förklara varför,pga medicinen och att jag inte mår bra. Hon förstod och jag fick ett snällt sms från henne.

Allt känns bara så jobbigt. Är inne i en depression igen och jag vill ta mej ur den snabbt denna gången,vill komma lindrigt undan. Det resulterar i att jag inte orkar äta och har nu gått ner 4 kg på mindre än en månad. Jag blir glad av det och fortsätter,trots att jag vet att det inte är bra. Och när jag väl äter så spyr jag upp allt. Åh mina inre tankar,jag hatar er så mycket.
Vill bara få må bra.