Maddis

Går bra nu,typ.
Kom precis hem efter att ha varit i Lidköping. Skulle ställa mej i bostadskö men dom hade inte öppet så jag får väl testa att ringa när dom har telefontid istället då,bitches.
Käkade glass med mamma och Mattias,eller jag och Mattias käkade glass medans mamma kollade på more or less. Älskade Birgers och älskade regnbågsglass,vad jag saknat er. (Glass tillhör förövrigt inte godis plus att det är sommar så glass får jag fanimej äta om jag vill)
Nutriletten går bra,redan gått ner 1 kg vilket känns sådär WOOP WOOP det funkar. Det är kämpigt ibland då jag är jättehungrig men det är bara att bita ihop,jag ska klara detta utan fuskelifusk.
Saknar choklad men det får gå,jag har mina älskade russin som jag får ont i magen av. Finns dock undantag om jag nu skulle råka grilla en dag osv. Det är ju trots allt sommar och glass och grillat är tillåtet,bara det inte blir för mycket av det helt enkelt.
Fan vad hurtig jag känner mej. Känner mej gladare oxå nu när jag påbörjat en diet. Visst,kvällarna är väl ångestfyllda och jobbiga men jag lever ju liksom. Jag ska satsa på att leva oxå. (THUMBS UP FOLKS)

BANG
Idag har varit en lugn dag. Inte alls mycket ångest,har varit lugnt på den fronten. Känns skönt,hoppas bara det inte kommer tillbaka,dom där attackerna som jag är så rädd för.
Har bara varit idag,inte haft skyhög ångest utan bara varit. Har även köpt hem nutrilette så nu ska jag ner i vikt så jag vågar mej ut bland människor igen. Känner mej som världens fetaste kossa just nu,tack medicinen. Så nu ska jag leva på det ett tag framöver och se om det blir någon förändring. Kommer bli kämpigt som tusan då jag har fått ännu svårare att gå ner i vikt nu,vilket jag inte behöver då jag redan hade svårt innan.
Men jag ska klara det,jag ska få må bättre.
Klippte även lugg idag. Vet inte riktigt varför då jag inte tycker att jag passar i det men behövde väl en förändring antar jag. Sen så sa min syster sitt dumma yolo och vi lever ju efter det vi två så yolo på att klippa av håret.

yeah
Nu skriver jag här istället för på min privata blogg. Vet inte varför jag skriver här men shoot.
Skar upp hela benet,kände ingenting. Mår dåligt,har ångest. Trodde alkoholen kunde dämpa den men icke.
Det blev bara värre. Fan.
Vad ska jag ta mej till? Behöver hjälp.
Har kedejrökt i flera timmar nu,ska försöka sova och hoppas på en bättre morgondag. Om ni inte hör av mej så är jag väl inlagd eller något. Skulle behöva det,är helt förstörd.
Fan. Vill bara få må bra.