Maddis

Wind it
Är deprimerad,vet oxå varför. Varför måste det vara såhär? Önskar jag vore annorlunda,en helt annan människa.

Duschade iallafall förut,trodde inte jag skulle orka men det gjorde jag. Skönt att ha det gjort,en sak mindre att tänka på. När man är nere i en depression så är saker som att duscha väldigt jobbiga,man tänker oftast inte ens på det. Så jag är glad att jag gjorde det,det var ett stort steg för mej. Tragiskt nog.
Sen gick jag till mamma en sväng och pratade lite. Ville bara gråta men kunde inte,kommer inget. Känner mej sådär apatisk ibland samtidigt som jag är full av känslor som vill ut. Skit på allt iallafall. Hade behövt åka iväg en sväng,komma ifrån allt. Men så har jag inga pengar till det så det skiter sej. Bajs på allt. Skulle inte ens palla resa ändå. Är för dålig för det. Sämst.
"Tänk positivt". De tär inte så enkelt när ingenting är positivt. När man försöker gång på gång men det bara rivs ner hela tiden av allt negativt. Det är fan inte så jävla enkelt. Jag försöker,hela tiden. Men jag har inget positivt att se fram emot,jag har inget positivt i mitt liv just nu. Allt är negativt,jag ser bara negativt för allt är negativt. Så är det. Ska försöka överleva,det är det enda jag tänker göra nu. Försöka överleva. Resten skiter jag fullständigt i.
Måste flytta härifrån...
iPhone 5
Vet inte varför alla hatar på iPhone,eller vad vet jag. Jag har bara haft 5:an och jag vet inte hur dom tidiga versionerna har varit,kanske inte så bra. Men jag tänkte tillägna detta inlägg åt min iPhone 5 som jag älskar otroligt mycket. Jag var sjukt tveksam på om jag skulle köpa en iPhone då jag hört så mycket skit om dom men som vanligt så lyssnar jag inte på andra utan körde mitt egna race och köpte 5:an. Innan den hade jag en htc wildfire s vilket är en leksaksmobil jämfört med iPhonen,så jag vågade knappt ta på min iPhone när jag fick hem den,var så rädd om den. Är fortfarande rädd om den och har aldrig tappat den (ta i trä) än så länge. Sen så har jag alltid skal på,vågar inte ha utan. Den kan ju bli repig osv. Den är min bebis liksom,måste ta hand om den.
Jag ångrar inte en sekund att jag köpte den. Så jävla behaglig mobil och den har allt. Älskar den så himla mycket,har inga ord för det. Den följer med mej vart jag än går,det är jag och min iPhone mot världen.

Dock kommer det ut nya iphones nu,5s och 5c. Verkar vara likadana som min,kanske förbättra något litet. Men jag ska ha min iPhone 5 tills den dör och säger adjö. Den ska följa mej livet ut,eller ja,tills den kolar vippen dvs.
Det var allt jag ville säga om min iPhone. Vad vi ska säga om iOS 7 behöver vi inte yppa mer än att det är sådär. Det räcker att säga.
Älskar dej ajfån ♥

 
Uttråkad
Har tråkigt. Suttit och pillat sårskorpor i en timme nu,så kul har jag, Även fått blåmärke för första gången av blodprov,kändes lite bra. Har suttit och pillat på det typ hela dagen,så himla kul.
har försökt räkna lite på hur mycket pengar jag kommer ha kvar och det kommer inte vara så mycket,så det blir nog inget marten för mej. Resa fram och tillbaka kommer gå på typ 400 spänn,plus mat plus alkohol plus shoppa på marknaden. Är ganska kört för mej. Så jag lär köpa kläder för mina sista pengar istället. Det behöver jag och jag är deprimerad över att inte kunna åka upp såatteh får döva depressionen på något sätt. Shopping.
Skulle inte palla resa ändå. Får bara ångest av att tänka på det,tänk om jag skulle göra det då. Massa folk överallt,trångt,inte kunna andas. Nej,jag får inse att jag blivit så jävla folkskygg och får stanna hemma istället. Får väl gå på höstmarknaden här i byn istället,om det nu är någon dvs.