Maddis

All about that bass
Så igår var jag hurtig som fan. Jag tvättade och i väntan på att maskinen skulle bli klar så skurade jag hela badrummet,diskade ett berg av disk,lagade riktig mat osv. Sen när jag tvättat klart sådär 23 på kvällen så bäddade jag nytt i hela sängen och duschade. Så känner mej stolt. Idag är jag inte lika hurtig men ska ändå försöka ta den lilla disken och kanske dammsuga. Men jag är ändå nöjd över min insats igår,blev lite förvånad över mej själv. Men ont hade jag efteråt. Mina fötter värkte av hälsporre och kroppen gjorde ont som vanligt. Sen sträckte jag ena vaden så där hade jag ont oxå. Och inatt värkte min högra arm så mycket att jag vaknade och var tvungen att ta smärtstillande och grejer. 
Tog iallafall 7 timmar att tvätta 3 maskiner tvätt igår. Härligt. Tvättstugan här är hemsk och igår var den förjävlig. Luktade så illa där och var så skitigt så det första jag fick göra var att tvätta golvet i mitt rum för det var äckligt. Och mitt torkskåp kunde jag inte ens använda för det luktade dött där inne. Vetifan vad dom hade gjort alltså. Och torktumlaren har gett sej. När jag tumlat samma tvätt två gånger utan resultat så gav jag upp och tur nog så var torkrummet ledigt vilket det aldrig annars är. Så fick hänga upp 2½ maskin där eftersom det inte går att tumla. Så dubbelt jobb helt enkelt. Blir så trött. Hatar att tvätta i vanliga fall så detta gör det inte direkt bättre. Får ångest över att veta att jag måste tvätta snart igen. Men ska ta mej i kragen och ringa till hyresvärden imorgon och skälla. Kanske ska skaffa tvättmaskin i badrummet oxå. Kostar lite extra men är ju värt det så slipper jag använda äckelstugan som inte funkar. Är så trött på att bo här. Inget funkar,det är allmänt äckligt och man betalar skyhög hyra och får inte ut ett skit av det. Blä.

Aja,idag börjar Big brother iallafall så är glad för det. Saknat det så mycket. Så nu kommer jag ha något att göra om kvällarna iallafall.
Imorgon ska jag till tandläkaren 08.20. Gud vad kul. Ska kolla vad fan det är för missfärgningsgrejs på min ena tand,ser ju hemskt ut. Sen tar jag med mej mamma som ska få skälla åt mej att dom måste göra något åt mina framtänder för orkar inte längre. Får se hur det kommer gå. Kommer säkert bli kaos och bråk,haha.
Sen efter det ska jag till apoteket och beställa/hämta ut nya mediciner. Både morgon och kvällsmedicin plus något för magen som läkaren hade skrivit ut och så ska jag kolla på nya vitaminer. 

Nu ska jag klä på mej så jag inte sitter i nattlinne hela dagen. Vilket jag vill göra men som är jävligt deprimerande att göra. Så jag försöker iallafall cheer me up.

Lillen var iallafall nöjd igår. Min lilla 4 åring ♥
 
Grattis världens finaste tjej
Är sjukt irriterad,arg,ledsen,frustrerad och allt därtill. Men jag tänker inte skriva om det nu för idag är det Lillens dag.

Lillen fyller 4 år idag. Kan inte fatta att hon varit min så länge. 
Så idag har det blivit god mat och godis. Massa kelande och pussande. Så jag är glad ändå,för att jag får ha såna fina katter i mitt liv. Önskar dom kunde förstå hur mycket dom betyder för mej.
Så grattis världens finaste tjej! Hela 4 år och mer ska det bli. Älskar dej så mycket. Have fun praying to your gray god now
Hej!
Idag har jag hängt hos mamma för blev bjuden på middag vilket var gott och jag slapp laga mat här hemma helt ensam med all disk som jag ännu inte diskat. Bra.
Tog tid till tvätt imorgon eftersom jag kommer vara upptagen hela veckan med mina program som jag inte får missa. Så får väl tvätta på lördagar hädanefter då det är enda dagen det är paus. Ja,jag är värsta busy kvinnan och i ett hårt förhållande med tvn. 
Annars så varar min labret och jag försöker ha tålamod och tvätta den. Får hoppas det blir bättre,annars måste jag tyvärr ta ur den och låta den läka igen och få ett sjukt fult ärr där. Men vi får se. Får ta hand om den ett tag och hoppas på det bästa. Inte alls sugen på att höra skit från tandläkaren på måndag dock. Uh. Mind your own business liksom.
Ska verkligen försöka diska imorn när jag ändå är i farten med att tvätta. Får hoppas det vill gå som jag vill. Målade naglarna idag lite snabbt sådär helt vanligt. Men färgen är snygg iallafall,matchar min tisha som jag har på mej nu. Pretty. Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen. Inte riktigt sugen på att lägga mej ännu så får la sitta och glo på tv tills det är dags. Mina läppar är helt förstörda oxå. Supertorra och känner hur det liksom sticker och drar i dom. Har inte ens lypsyl,bara babylips. Får la ta lite vaselin och vara fjortis,haha.

Vibe ligger och ser läskig ut. Är rädd att han ska få rycket och hoppa ner på mitt huvud närsom.