Maddis

Gott nytt år,lagomt tidigt och så

Det där gjorde jag idag. Hämtade nycklarna till min nya lägenhet. Var ganska overkligt och är det fortfarande. Alltså den är min,på riktigt. Jag har nycklar till lägenheten och den är liksom min nu. Galet. Konstigt. Men glad är jag,leendet på bilden är väl till viss del fejkat för det är inte så lätt att le på bild men det visar att jag var glad,på riktigt. Så nu är nycklar klara och det enda som är kvar är att ringa besiktningsmannen nästa vecka och få besiktningspappret på lägenheten för han var inte där idag när jag hämtade nycklarna. 
Mamma handlade samtidigt och jag sprang in på Jysk och köpte en grej till min syrra,snäll som jag är. Efter det målade jag en köksstol,3 kvar. Dock måste jag måla minst 2 gånger så yey. För det har jag ju verkligen tid med egentligen eller inte. Måste packa det sista snart men kommer stå där och stressa sista dagen för det är jag,jag funkar så. Ska även nästa vecka till habiliteringen,något möte med nya boendestödet och flytten. Gissa vem som kommer dö lite. MOI.
BTW,igår växlade jag in mina mynt och jag hade nästan 700 spänn i mynt. Så konstigt för jag använder typ aldrig kontanter,hur kan jag ha fått så mycket mynt? Använder typ bara kortet så det är ett mysterium. Men glad för det är jag som var urfattig och nu har iallafall så jag klarar mej genom flytt och mat har jag. Blir bra.

Imorgon är det nyår och efter 00 så är det 2015. Hade man sagt det till mej när jag var ung hade jag trott att jag skulle vara typ 100 år och att alla bilar skulle flyga runt med robotar och grejer. Nytt år och nytt boende. Känns bra. Bara att fortsätta kämpa och påbörja det nya livet som förhoppningsvis blir bättre än dom senaste åren här i hålan. Blir fint detta. Är pepp och försöker trycka bort alla jobbiga tankar för vill faktiskt få känna glädje utan att huvudet kommer och förstör. Det går sådär. Har ju inte försökt ta livet av mej än,så det är ju bra. Kliar dock i fingrarna och vill skapa nya gapande sår som sen blir fula ärr som hånar mej varje gång jag ser dom,om vilken sorglig människa jag är. Men jag biter ihop och för varje dag som går så är det bara bra. För varje sekund som går. 

Nu mina kompisar ska jag luta huvudet tillbaka och lyssna på musik. Men kommer antagligen springa runt om en kvart eller så för kan inte sitta still för länge. 
Imorgon ska jag förresten över till min syster. Ska vara med henne,hennes kille,katterna och en kompis till oss. Äta god mat och snacka skit. Våran kompis är väldigt lik mej,alltså vi är så lika med ändå så olika. Jag gillar att vi alltid brukar skoja om våra svårigheter inom autismen och hur vi autistiska knäppisar är så bäst. Det är roligt att ha någon som har liknande problem med det sociala att prata med,på ett roligt sätt liksom. Jag känner ju knappt folk och speciellt inte knäppisar som mej. Så det är kul att träffa henne,när vi väl träffas. Eftersom vi båda är socialt handikappade så sitter vi mest hemma i våra lägeheter och är konstiga. Haha,fan vad bäst vi är.
Så ser det ut iallafall. Ha ett gott nytt år folk och om ni måste dricka alkohol,drick inte så mycket så ni ligger i något dike och vaknar upp bakis som ett as första dagen på det nya året. Det är väl coolt om man är 16 men 20+are,lägg ner. Finns andra saker här i livet. Typ äta choklad och dricka julmust. Eller umgås,utan alkohol. Och ni som smäller raketer,hatar er så mycket. Räcker med raketer som kommunen anordnar,nu behöver inte sitta och smälla veckor innan nyår och efter. Snacka om att pengarna går upp i rök,haha. Åh jag är så rolig. Men seriöst,fittor är ni. Bor ni på landet utan djur och barn eller grannar i sikte. Kör på. Men inte annars. Så jävla respektlöst mot människor och djur,usch. Fast å andra sidan så existerar det knappt någon människa med respekt för andra längre. Egoistiskt samhälle,jotack. 
Ska sluta tjata. Kommer bara whina över den inkompetenta mänskligheten som man tyvärr tillhör. 
Ha det fint iallafall och GOTT NYTT ÅR i förskott lite så. 

 
There is no hope
 
Har kämpat med att slipa köksbord och stolar och hann att måla ett lager på bordet igår. Idag när jag kollade hade det liksom crackat på vissa ställen,alltså färgen hade börjat kracklera eller vad det heter och det gick att pilla bort. Blev arg och målade ett lager till över skiten så får vi se hur det ser ut imorn. Hoppas inte det fuckar igen för då får jag hålla tummar och tår att jag har kvar kvittot på färgen så jag kan få pengarna tillbaka för tänker inte låta det vara så,att den liksom pajar av sej själv jävla fittfärg. Och den var dyr så ska ha cash tillbaka annars blir jag hulken. Hoppas bara jag hittar kvittot och inte har slängt det. Då är det kört.
Skrev aldrig vad jag fick i julklapp så det kan jag ju göra för det är kul att kolla tillbaka om typ 1 år och bara aaaah justeeeee. Ni vet. Kommer nog inte ihåg allt dock och kan inte direkt kolla eftersom jag redan packat ner det mesta och kort på grejerna blev det ju inte heller. Aja. Gör ett försök till att minnas.
En stor lila ryamatta som jag varit ute efter i 100 år men aldrig hittat den rätta lila färgen,fast det gjorde min mamma.
En matta till nya köket,som var himla fin och kommer passa så fint!
Mopshandduk att ha i köket,den var så fin att jag dog lite.
En bh och en sportbh aktig sak. Tyvärr var sportbhn för stor runt,konstigt nog.
Halsband och armband som mamma gjort själv. I lila såklart.
En tavla med katter.
Två pussel. (Älskar att pussla,typ roligaste som finns)
Noblesse!(Tradition för mej,måste alltid ha Noblesse på julafton efter att ett år ha önskat mej Ett liv och Noblesse. Nu får jag Noblesse varje jul för mamma säger att hon redan gett mej ett liv haha.)
Vitlökpress som har stått på min "att köpa"-lista i några år. Så nu har jag äntligen en!
Av min lillasyster fick jag en pack med penslar till nageldesign som jag tjatat om,ett mopsgosedjur med en grön dräkt alltså den är så söt orkar inte. Fick även två mopsgrejer man kan stryka på kläder!
Av min storasyster fick jag en egenvald klapp,för jag ville ha den och tjatade haha. Ett träd med rosor som lyser i pastellfärger som jag ska ha i köket. DEN ÄR SÅ FIN och kommer passa så bra.
Av min pappa och hans familj fick jag pengar och lotter. Vann 30 spänn på 4 lotter,inte illa pinkat haha.
Av en av mina fastrar fick jag lott oxå och där vann jag hela 60 spänn,party ju! 
Shit,har glömt massa men mitt minne är inte det bästa. Fick iallafall massa till hemmet och det uppskattas alltid! Eller jag uppskattar allt,ge mej en sten och jag blir glad liksom. Vi skulle bara köpa något litet i år,vi vuxna men mamma är dålig på att bara köpa något litet. Hon köper alltid massa. Men jag förstår henne. Hon vill göra oss glada och så,vi har ju aldrig haft det bra ställt och på jul har mamma alltid försökt köpa mycket. Sen gillar hon att ge,konstigt nog. Jag hatar att ge. Det är så jobbigt. Jag vet att folk aldrig blir glada ändå. Och det är sån press att ge något,att personen ska gilla det osv. Nej. Gillar inte att köpa saker. Gillar inte direkt att få heller,iallafall inte om personen kollar på när jag får det. Hatar att någon kollar på mej när jag öppnar saker. Aldrig gillat uppmärksamhet i någon form så. Ge mej något och gå sen iväg,haha.

Nyår snart. Aldrig gillat nyår. Gillar inte att fira in nytt år av samma gamla skit liksom. New year new me hahaha sluta. Men i år är det ändå helt okej för jag flyttar inte så kort därefter. Så det är inte så farligt ändå. Ska vara hemma hos syrran med hennes pojkvän och en kompis till oss. Äta gott och bara vara. Detta med att supa sej aspackad på nyår är long gone för min del. Jag dricker ju knappt i vanliga fall heller så. Min kropp orkar inte med alkoholen helt enkelt. Har redan haft den perioden i mitt liv,när man levde på alkohol. Så nu orkar jag inte mer. Fascineras över alkohlister och hur dom orkar dricka på nytt hela tiden. Jag dör efter en kväll. 
Så var det med det. Fett mycket snö har vi oxå. Lite sent och så,som vanligt typ. Över en natt var det fullt överallt,kände mest neeeeej. Hoppas bara det inte slaskar till sej och grejer dagen jag flyttar,orkar inte med det. Kommer halka och slå ihjäl oss. 

Ha det!