Maddis

SKA DU ME OCH FLYA
Det gick bra att vakna 07.30 och ringa till tandläkaren idag,gick skitbra verkligen! Minns inte ens att jag stängt av mitt alarm,så trött var jag. Sover ju helt knasigt så. Är deprimerad pga det för mår så mycket sämre när jag har konstig sömn vilket nog dom flesta gör. Det är bra för mitt huvud och kropp att lägga mej tidigt och vakna tidigt och nu när det inte blir så håller jag på att gå under. 
Aja,ingen tandläkare idag heller. Gått 2 veckor nu och tanden gör fortfarande ont. Kan ha varit därför jag fick feber oxå så behöver verkligen kolla upp det men går ju så jävla bra när jag inte vaknar. För måste ringa tidigt för att kunna få en jourtid,bläääää. Bättre lycka imorn.

Idag kommer iallafall Johanna hit,yey! Ska hämta henne i Mariestad senare. Känner mej hängig och seg men överlever. Ska diska så jag får det gjort. Hann inte igår då jag inte var hemma förens sent och då går det inte att diska med rinnande vatten och skit. I framtiden ska jag ha hus så jag kan göra vad fan jag vill när jag vill,så gött! Typ spela ashög musik på natten när jag inte kan sova eller duscha i en timme efter 22,hur nice som helst. 
 
Har en katt vid huvudet,mysigt!
Let's get drunk on the minibar
Jobbig natt med för mycket tankar som inte ville försvinna. Drog i mej lugnande för att slippa ångesten och få sova men gick inte så jättebra. Tog typ 100 år att somna. Hatar detta,förstör allt. Mådde så mycket bättre när jag hade bra dygnsrytm men nu börjar den fucka igen och då mår jag så mycket sämre. Vill bara gråta.

Ska nog diska idag innan det blir ett berg av det. Men mår bajs så vill bara gräva ner mej samtidigt som det inte går. Men har iallafall beställt lite smycken så är lite gladare nu. Hittade cepesnyggajävlaawesome pluggar till öronen när jag töjt klart för denna gången så köpte dom. Har nog aldrig haft pluggar,kanske när jag hade små töjningar men inte på ett par år iallafall. Har alltid tunnlar då jag tycker det är snyggast men hittade dom här och kände att vadfan,jag testar! Lite ombyte förnöjer. Har ju haft tunnlar i så många år nu så. Men måste töja en gång till med fula smycken först så jag kommer upp i 28mm. Dom snygga är i 30mm så kan väl sätta i dom om någon månad typ. Beställningen kommer inte förens om typ 3 veckor vilket suger. Så lång tid när det är utomlands.Beställde även lite töjningar till läppen. Sket sej ju detta med stretched double nostril så töjer labret istället. Så nu har jag något att se fram emot,nya smycken och börja töja läpp och töja klart öronen för denna gången. 
Min fina vän kommer även hit imorn tror jag vilket ska bli himla trevligt! Jag hoppas på att få må lite bättre då. Ska bli mysigt med lite värmländska och knäppa fasoner. Vill bada oxå men vädret just nu är bajs och jag får mens nu närsom så kan inte bada än på ett tag. Jaja,det kommer när det kommer.

Nu ska jag lägga disken i blöt och knapra alvedon och ipren. Ska ringa tandläkaren imorn för orkar inte längre. Nu har det gått 2 fucking veckor och det gör fortfarande asont i den lagade tanden. Blä.

 
And here you are
Är så förbannat uttråkad och vill sitta och skriva halva natten med den där människan och somna med ett leende på läpparna. Men så heter jag Maddis och sånt existerar inte i min värld,only in my head. 
Var över hos mamma en sväng förut för att kolla vad hon köpt som tidig julklapp till mej. Det var en rosa julgran,haha. Så jag antar att jag får ha en julgran i år. Velat ha en rolig gran men inte fått tummen ur och köpt en men nu har jag en. Måste köpa lite pynt oxå så blir den asfin! Nu längtar jag lite till vinter så jag kan få pynta.

Annars har jag väl försökt överleva dagen. Mått ganska skrot då jag fortfarande är krasslig. Vill att det bara ska bryta ut så jag får ligga och vara sjuk i några dar och sen är det borta. Nej,istället är det sådär långdraget så vill bara lägga mej och sova. Menmen,det blir la bättre.
Nu ska jag chilla för sova lär jag inte kunna än. Om jag ens kommer kunna somna inatt. Har inte sovit ett skit typ,bajs.

Testade dra i en ring i läppen och den är irriterande haha. Sitter hela tiden och leker med den och den är ivägen när jag dricker. Kommer nog inte ha i den så länge.