Maddis

I'm a dirty bass radio freak
Ska vi tillägna en tyst minut för mina fötter eftersom dom i stort sett är helt döda. Jag tror jag lider av hälsporre då jag får så fruktansvärt ont i fötterna när jag står/går för länge. Det känns liksom som jag går direkt på skelettet,så härligt är det. Har haft det sen tonåren men blivit värre med åren,kanske för att jag blivit tjockare och det blir mer tyngd,vad vet jag. Ont gör det iallafall.
Rensade min garderob igår och det tog cirkus 3 timmar. Jag la all jävla skit i min hall och fyllde typ båda delarna av hallen,så jävla mycket skit hade jag. Fattar inte hur allt kunde få plats där inne,var sjukt mycket grejer! Men nu är den rensad och det känns sjukt jävla gött. Jag kan nu gå in i den och öppna den lilla hyllan som är där inne utan problem,jävligt nice. Dock så dog mina fötter och rygg men det var det värt. Syrran kom efter en stund och höll mej sällis och satt i mitten av hallen med allt skräp runtom sej. Jag skulle tagit kort på det men glömde det,jaja. Idag ska jag gå iväg till återvinningen och slänga mer skräp som låg i garderoben,fett mycket tomma lådor hade jag. La ner Bulan (ett gosedjur mamma gjorde åt mej när jag var 1 år) i en av kartongerna och tejpade ihop den och skrev en lapp på att det var Bulan. Kändes nästan som en begravning men gjorde det för att den ska hålla bättre,den är ju typ 21 år så den är ganska hålig sliten. Men jag ska ha Bulan med mej när jag begravs,det bestämde jag är jag var liten. Vi har tillbringat i stort sett hela livet ihop och när jag var liten pratade jag med den och den svarade tillbaka. Ja,jag var ett skumt barn. Men jag älskar Bulan och om det skulle börja brinna hade jag slängt ut katterna och sen tagit med Bulan,behöver inget mer. Jag älskar Bulan så mycket.

Vaknade kl 08 idag trots att jag somnade runt 00 igår,är typ sommartid nu oxå och hatar när det ska ändras för jag blir så nojig och vet inte vad klockan är trots att både datorn och mobilen ändrar automatiskt,jag litar inte på dom. Så vet inte om klockan är rätt nu. Har gått in på Fröken Ur oxå men litar inte riktigt på henne heller,haha. Men aja,skönt med sommartid och varmare väder. Skulle dock inte förvåna mej om det börjar snöa snart igen,vädret går ju inte att lita på. Men idag är det iallafall soligt och fint igen,skönt.
Nu ska jag skriva lite,sen klä på mej och fortsätta städa.

Här får ni en morgontrött bild på en stor panna med glasögon och korvfingrar! ☺
Turn it up
Nu har jag hållt igång hela dagen trots ryggont och huvudvärk. Syns inte så mycket att jag städat då jag gör det ganska grundligt och det tar tid. Har iallafall tagit bänkarna i köket inklusive hela micron som behövde sej en liten tvättning så nu ser den ut som ny. Har rensat mitt vardagsrumsbord,både uppe och nere. Har ett bord med en skiva under så man kan lägga massa skit där vilket jag hade gjort. Nu är det dock helt tomt och katterna har ett nytt ställe att hänga på. Har glas i mitten av bordet så kan se när katterna går där under,haha.
Sen har jag gått två vändor till återvinningen som ligger en bit bort på gatan. Inte alls långt egentligen men är så lat och går aldrig dit. Men det var dags nu och jag fick bort alla påsar med papp,glas och kattlådor. Tog även mina russinpaket och slängde dom,kände att det var dags nu. Kom fram till att jag lagt över 2100 kr på dom russinen jag hade sparat och blev lite illamående. Tänk vad jag kunde gjort för dom pengarna liksom. Aja,gjort är gjort.
Har varit sjukt fint väder idag,soligt och varmt. Så har varit skönt att ha varit ute och gått lite och fått lite sol på sej. Dock så mådde inte mitt huvud bättre av det men skitsamma,får leva med huvudvärk. Känns skönt med detta väder,man blir liksom gladare. Jag är dock irriterad och får damp på minsta lilla men försöker att tänka bort det och njuta av vädret. Dock så skiner solen på min dataskärm och glasögon så det blir jobbigt,aja jag kan leva med det.
Mina katter är glada över vädret,mindre glada att dom inte får gå ut. Dom var både inne och utekatter förut men jag blev för överbeskyddad och folket på gården är inte snälla så jag ville inte ha dom ute längre. Vet att dom saknar det men jag gör det för att jag vill inte att dom ska bli påkörda eller bli misshandlade av elaka människor.

Imorgon ska jag fortsätta städningen. Är även bjuden på grillning men tror inte jag vill hålla masken,skratta falskt och vara med massa folk. Tror jag är hemma istället och städar,känns bättre. Och falska människor har jag ingen lust att hänga med just nu,kommer sluta med att jag smäller till dom och går 6 km hem i ren irritation. Så det är nog bäst jag stannar hemma och pysslar. Ska kolla med min syster om hon har spik så jag kan spika upp två tavlor i mitt sovrum,det är så tomt på den ena väggen där. Sen ska jag sätta upp mjuka stjärnor runtom,blir nog mysigt. Vill ha upp min sänghimmel oxå men det kan jag drömma om då jag har katter som hade älskat att riva sönder den. Får nog sälja den eftersom jag föralltid kommer ha djur. Eller skänka bort den,jag är ju ganska snäll och vill ju att den kommer till användning istället för att bara ligga i min garderob.
Blev lite sugen på att rensa min garderob just nu,den är fullproppad med skit så kommer hitta massa grejer. Kul ju! Så jag går och rensar min garderob nu,yey.

RUSSIN!
I'm overboard
Igår lagade jag Tom Yam soppa som blev läskigt stark så fick spä ut den med lite kokosmjölk sen var det bara att äta. Himla gott och man snorade väldigt mycket. Borde fan inte bli sjuk nu efter den starka maten. Ska äta det idag igen då det blev två portioner så jag slipper tänka på middag idag,gött.
Sitter just nu och lyssnar på gamla Bieber låtar och tänker tillbaka på tiden då jag var superkär i honom. Han var typ 16 och jag 18,kändes väl lagomt bra. Men jag gillar yngre pojkar,det är något jag får leva med.

Igår var jag även på affären och hamnade i en jobbig sits i kassan när jag skulle betala dom nya loka som inte fanns registrerade så kassörskan var tvungen att gå och kolla vad dom kostade. Så jag fick stå där och vänta med en kö bakom mej. Efter det var jag genomsvett men dom två loka var goda iallafall. Var typ Päronglass och Vaniljshake/glass något sådant. Väntar bara tills loka crush kommer hit,om den ens gör det. Är så pepp på att testa dom eftersom dom liksom har juice i sej och grejer. Gillar att testa nya saker.
På kvällen blev jag irriterad och hade en konstig känsla i kroppen. Vet inte varför,blev bara så. Mitt humör brukar ju gå upp och ner utan anledning såatteh.

Idag ska jag städa. Jag diskade faktiskt igår,yey! Idag ska jag plocka bort all småskit på bord och golv så det bara är att dammsuga och skura sen. Måste vädra mattor oxå,himla jobbigt men men syster vill hjälpa mej att skura så jag får väl göra det. Dags att skura nu känner jag.
Så nu ska jag klä på mej slashas kläder och börja städa. Inte alls taggad då jag är trött och har ont i ryggen men måste få det gjort och ingen gör det åt mej så det är bara att köra.