Maddis

Place your hand on my beating heart
Idag har jag skruvat isär en hylla och det var inte det enklaste må jag säga. Fick kämpa för kung och fosterland och efter lite svordomar så gick det. Sen kom en och hämtade den. Sen packade jag lite lösa grejer som låg och väntade på krubb. Så spenderade lite tid hemma hos syrran och käkade pulled pork för tredje gången. Rester är bäst och billigt! Sen åkte jag iväg till ICA och postade paket eftersom mamma ändå skulle dit och hämta ut paket,så jag hängde på och fick skrapa rutan på bilen,så nu börjar det bli kallt och jag har inte ens en vinterjacka. Kommer så frysa men yolo. Har inte pengar att lägga på en jävla jacka så får frysa och hålla mej inne så mycket som det går. 
Sen har jag pillat och plockat,målat naglarna nu såhär på kvällskvisten oxå för jag fick dumma tankar så istället för att sitta och bita ihop så målade jag naglarna. Dock ont i huvudet nu efter all nagellack men det får man ta.

Imorgon blir det nog en hemmadag med lite plock osv. Måste ringa lite samtal oxå och försöka filura ut vad fan myndigheter menar med vissa saker. För en autist som mej med inlärningssvårigheter och koncentrationssvårigheter så måste man förklara på ett sätt som jag förstår. Ett papper med några ord på får inte mej något klokare och jag sitter där som ett frågetecken. Bara att betala räkningar tog typ 100 år för mej att fatta och jag måste än idag ha hjälp med vissa saker som jag inte fattar. Så myndigheter och dylikt man måste ha kontakt med oavsett om man är normalt funtad eller inte borde lära sej att vara mer tydliga och förklara saker på ett bättre sätt. That's just my opinion. Och jag har rätt. Säg halleluja!

Är kissnödig så får väl gå på toa och sen göra mej ordning för att lägga mej i le bed. Kom precis på att jag måste till apoteket och hämta ut påfyllning av medicin och känner mest nej orkar inte. Dock behöver jag inte betala alltför mycket då jag typ har 2-300 kvar till frikort så är uppe i typ 90% eller något. But still. Aldrig kul att lägga pengar på mediciner. Och speciellt inte när dom inte ger någon bra effekt. Sure,när mina dippar kommer skulle jag säkert må ännu sämre men mår ju fortfarande inte något bra i vanliga fall och det är ju lite där jag behöver hjälp. Men får ingen hjälp gällade mediciner just nu då det är kaos på psyk så får vänta och fortsätta ta skiten utan några bra resultat.
Men nu ska jag lägga mej i sängen och glo på youtube,som vanligt. Ha det!

 
I see your face drop
Är så jävla helvetes pisstrött. Så somnade i soffan förut i typ 3 timmar tills morsan ringde och väckte mej. Annars hade jag nog sovit någon timme till. Sover ju urkasst om nätterna så det är ett under att jag fortfarande funktionerar. Troligtvis på reserven så när saker och ting är klara så lär jag väl gå ner mej och sova i 100 år. Men so be it!
Idag var jag iväg runt på lite djuraffärer och köpte kattsand som var billigare än vanligt. Så passade på eftersom det är så dyrt vanligtvis. Fick även hälsa på två Main coon katter och en liten kisse. Så jävla stora alltså,som mellanstora hundar typ. Och så fluffiga och deras ansikten var så vackra och och och! Dom ville inte direkt hälsa dock,låg mest i en stor hög och kollade skeptiskt. Den normalstora katten hälsade lite iallafall. Så söta var dom,ville bara äta upp dom!
Efter det handlade jag lite och sen somnade jag i soffan. Vaknade för typ 1 timme sen och kände mest neeeeeej vill inte. Ville sova bort livet just då.
Nu väntar jag på att syrran ska komma hem så vi kan äta sen middag för jag är hungrig. Sen blir det la slapp och kolla Dark knight rises antar jag. Den går på tv idag och är så bra. Hade dock behövt kolla på filmer jag inte redan sett men det är jobbigt. Kommer nog få lite mer tid och ro till det efter jag flyttat. Då ska jag kolla på allt jag missat.

Råkade förövrigt köpa 2 par brallor igår och smycken... Har inte pengar men brallorna kunde man betala i Januari och då har jag förmodligen lite bättre ekonomi. Kanske. Troligen inte. Men ett par av byxorna har jag suktat efter såååå länge och dom är så fina och allt sånt. Och det andra paret slank med liksom. Det var ju så bra rea,haha. Sen köpte jag nya tunnlar till öronen för dom pluggarna jag har nu är så sjukt obehagliga och inte alls snälla mot mna snibbar. Så fick kosta på mej att köpa ett par lite dyrare. Dom är asfina,crocodile nånting är det. Tiki och organiskt,som jag vill ha det! Och så köpte jag ett nytt smycke till näsvingen. Får se om det blir som jag vill. 

Yeah,det var det. Flyttar om lite mer än en månad oxå. Galet. Det börjar närma sej nu och jag känner mej sprallig och glad. Men samtidigt rädd och ensam. Men det blir bra,det vet jag. Man måste ta tag i jobbiga grejer om man vill förbättra saker och ting. Och det gör jag. Jag flyttar från tryggheten och familjen. Big step for Maddis. Blir skitbra,ska bli kul att få bli vuxen och KÄNNA sej mer vuxen. 
Ha det gott folk! Nu ska jag nysa.

Jag var trött och jävlig medans Lillen var hyper och jävlig. Vi passar så bra ihop!
They played our song on the radio
Efter en vecka är ryggen fortfarande paj. Kan inte sitta på något sätt utan att det gör ont. Knaprar piller som inte ens hjälper. Så om värken fortfarande är kvar nästa vecka får jag ringa vc och antagligen fixa tid där så jag kan få starkare smärtstillande. Älskar när allt går emot mej. 

Idag gick jag upp 07.45 och vid 08.10 kom vaktmästaren och la ut två dosor för att mäta radon. Så dom ska ligga här i 2 månader. Får se om jag hinner flytta ut helt innan,annars får syrran låsa upp till dom. Kommer ju flytta i början av Januari men har lägenheten till Februari. Så syrran kommer få nyckel och hämta in post osv när jag inte är här. Måste dock hit och flyttstäda vilket är drygt som fan. Besiktningen får mamma ta,känns jävligt onödigt att jag ska åka hit för en sån sak. Och så är det nog bättre om mamma tar det som är duktigare på att prata och inte är ung. För dom är ganska fittiga mot unga,speciellt om man ser annorlunda ut oxå. Så fult! Det löser sej. 

Min syster har pulled pork i ugnen just nu och den ska stå och gotta sej där i några timmar till. Så ikväll blir det pulled pork med massa gott till. Känner mej så tragisk som längtar så mycket efter en maträtt,haha. 
Annars blir det la lugnt. Ska packa paket som jag ska skicka,om jag pallar idag. Annars skickar jag det på måndag. Beroende på om jag orkar för jag är sjukt trött och har ont i min rygg.
Nu ska jag duscha så jag får det gjort iallafall. 

Ha det!