Maddis

I see your face drop
Är så jävla helvetes pisstrött. Så somnade i soffan förut i typ 3 timmar tills morsan ringde och väckte mej. Annars hade jag nog sovit någon timme till. Sover ju urkasst om nätterna så det är ett under att jag fortfarande funktionerar. Troligtvis på reserven så när saker och ting är klara så lär jag väl gå ner mej och sova i 100 år. Men so be it!
Idag var jag iväg runt på lite djuraffärer och köpte kattsand som var billigare än vanligt. Så passade på eftersom det är så dyrt vanligtvis. Fick även hälsa på två Main coon katter och en liten kisse. Så jävla stora alltså,som mellanstora hundar typ. Och så fluffiga och deras ansikten var så vackra och och och! Dom ville inte direkt hälsa dock,låg mest i en stor hög och kollade skeptiskt. Den normalstora katten hälsade lite iallafall. Så söta var dom,ville bara äta upp dom!
Efter det handlade jag lite och sen somnade jag i soffan. Vaknade för typ 1 timme sen och kände mest neeeeeej vill inte. Ville sova bort livet just då.
Nu väntar jag på att syrran ska komma hem så vi kan äta sen middag för jag är hungrig. Sen blir det la slapp och kolla Dark knight rises antar jag. Den går på tv idag och är så bra. Hade dock behövt kolla på filmer jag inte redan sett men det är jobbigt. Kommer nog få lite mer tid och ro till det efter jag flyttat. Då ska jag kolla på allt jag missat.

Råkade förövrigt köpa 2 par brallor igår och smycken... Har inte pengar men brallorna kunde man betala i Januari och då har jag förmodligen lite bättre ekonomi. Kanske. Troligen inte. Men ett par av byxorna har jag suktat efter såååå länge och dom är så fina och allt sånt. Och det andra paret slank med liksom. Det var ju så bra rea,haha. Sen köpte jag nya tunnlar till öronen för dom pluggarna jag har nu är så sjukt obehagliga och inte alls snälla mot mna snibbar. Så fick kosta på mej att köpa ett par lite dyrare. Dom är asfina,crocodile nånting är det. Tiki och organiskt,som jag vill ha det! Och så köpte jag ett nytt smycke till näsvingen. Får se om det blir som jag vill. 

Yeah,det var det. Flyttar om lite mer än en månad oxå. Galet. Det börjar närma sej nu och jag känner mej sprallig och glad. Men samtidigt rädd och ensam. Men det blir bra,det vet jag. Man måste ta tag i jobbiga grejer om man vill förbättra saker och ting. Och det gör jag. Jag flyttar från tryggheten och familjen. Big step for Maddis. Blir skitbra,ska bli kul att få bli vuxen och KÄNNA sej mer vuxen. 
Ha det gott folk! Nu ska jag nysa.

Jag var trött och jävlig medans Lillen var hyper och jävlig. Vi passar så bra ihop!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress