Maddis

Tell me you love me
Vad är egentligen rätt och vad är fel? Vem eller vilka kan säga vad som är rätt eller fel? Vem sitter och bestämmer sånt? Det kan vara lika rätt att springa över gatan som det är fel. Är det en inbyggd grej i människans hjärna som säger åt en vad som är vad utan att egentligen veta vad det ens betyder? 
Jag föddes isåfall utan den grejen. Jag vet inte när rätt är rätt eller fel är fel. Hur ska man egentligen veta det? Så många frågor men inga svar då det inte finns ett rätt eller fel svar. Let's get mindfucked!

Idag satt jag på vc's drop in i över 2 timmar och väntade. Det var fullt med folk men behövde svar om varför min fot inte ger sej. Hälsporre vad det sköterskan kunde komma fram till och att man får vänta ut det och kontakta sjukgymnast. Måste ändå kontakta sjukgymnast för ryggen så kan väl ta det samtidigt. Men gött. Får fortsätta gå runt och ha ont.
Det positiva var att syrran var med så jag hade någon att tjata med. Framför mej hade jag en snygg kille att kolla på så det var en helt okej förmiddag ändå. Kommer aldrig få se honom igen men han var iallafall snygg och jag kanske tog ett smygfoto på honom. Förlåt killen men om det känns bättre så gjorde jag det för att du var snygg och inte gjorde nåt konstigt eller så. Så det är ju en komplimang okej bra!
Annars har jag haft ångest och tröstätit ris. Japp,ris. Kollat på Paradise hotel också som började idag. Underhållande program och man känner sej som en bra människa när man kollar på folket där. För let's be honest,ingen vettig människa söker sej dit. Och därför är det så roligt att kolla på! Because stupidity.

Ska än en gång lägga mej i fosterställning och försöka gråta. Kämpar ju fan! Är ju ledsen och så men går inte. Annars brukar jag gråta men nu,nope. Vill bara ligga och hystergrina för att sen somna av utmattning och förhoppningsvis vakna upp med lite mer anda. Jag försöker tänka positivt okej! Låt mej tänka konstigt,it makes me believe! 
Så god natt och sån skit. 

♥Grattis,Lillen ♥
 
 

GRATTIS till Lillen som fyller hela 5 år idag. Det har vi firat med mys,ja så mycket som det går innan hon biter mej. Tonfisk och räkor,dreamies och race. Nu ligger hon i sin säng och sussar så sött. Fattar inte att jag haft henne i 5 år. Känns som jag nyligen fick hem den lilla limpan. Hon var så liten och söt. Hon är fortfarande liten och söt,min bebis. Min lilla limpa. Min limp bizkit. 
Ser fram emot många fler år med hennes besatthet av nyduschad hud,hennes stirrande ögon i mörkret,hur hon stoppar in huvudet i käften när jag borstat tänderna,henne sträva tunga på min hud,hur hon inte kan skilja på lek och mys,allt bitande,hennes konstiga sovställningar,hur hon alltid ligger ner och dricker vatten,hur hon alltid bitchslapar Vibe.. Min älskade tjej. ♥Band-aids don't fix bullet holes
Tog mej inte upp ur soffan förens vid 15 tiden. Jag vet inte varför jag är så trött nu. Är det all problem med medicineringen? Hormonerna jag haft problem med? Vädret? Psyket? VAD ÄR DET?! Är alltid trött och detta är inte vanlig trötthet. Detta är äckligt trött,när man inte ens orkar kolla på tv liggandes i soffan. När man bara känner att huvudet är en enda röra och ögonlocken tunga. Men jag kan inte sova för det. Så jag ligger och är lealös,mer eller mindre. Skitroligt,verkligen. Kan ta att vara trött för det lär jag få vara resten av mitt liv. Men inte på detta viset och jag vet inte varför heller. Oftast är jag sådär döende trött från 1-2 timmar efter jag vaknat till eftermiddagen. Sen brukar jag piggna till lite,så jag orkar göra något. Så,vad fan? Sluta tack. Har tillräckligt med problem såatteh STAHP IT!

När jag piggnade till gick jag ut på en promenad,tänkte att okej en kvart iallafall men kom hem 1 timme senare. Med sjuk ryggvärk. Gick typ halva tiden och försökte sträcka på ryggen och såg ut som en gammal man med händerna bakom ryggen. Måste ha en förjävlig hållning när jag går och därför får jag så ont. Jag vet att min hållning är hemsk och det har jag ju känt av nu när jag börjat röra på mej. Så det är jobbigt. För det gör ont både inne och ute,alltså huden är känslig också. Jag är 23 år,märks verkligen.
Annars så gör foten lika ont. Undrar vad fan det är. Inget syns utanpå,som blåmärke osv. Har gjort övningar med foten men inget släpper. Så jag ska in nu i veckan så får vi la se. Börjar ju bli jobbigt nu efter 3 veckor med smärta. Trodde ju det skulle gå över,att jag trampat konstigt när jag var på semester men är ju troligen något annat,eller mer. Men som i vanlig ordning så är det alltid något. Är psyket ganska okej så är det något fysiskt och vice versa. Eller båda på en gång. 

Nu ska jag fortsätta lyssna på hög musik i mina lurar och i vanlig ordning försöka gråta. Har ännu inte lyckats. Försökte tom när jag satt i väntrummet på psyket att fälla en tår för jag verkligen kände att det brände men nope. "Var inte rädd för att känna" MEN OM MAN INTE KAN KÄNNA DÅ?! Goddamit. Chilla livet,för fan!