Maddis

If you're happy and you know it
Idag har jag lyckats att göra massa saker trots att jag bara kände för att dra täcket över huvudet. Så jag dammsugade lite innan min kompis kom förbi och vi gick in till stan (första gången sen jag flyttade hit wow eller hur) för att hämta ut mitt nya leg som ser förjävligt ut. Sen gick vi och köpte lite käk för han var hungrig och sen vandrade vi vidare hem till mej och umgicks. Käkade kakor och försökte hålla mej social. Men han var väldigt förstående och var väldigt gullig och frågade mej när vi var ute om det gick bra med mej,mycket snällt! Gick faktiskt bra,lite smått ångest hos polisen då det var mycket folk där och så vidare. Sen började magen krångla men klarade mej ändå!
Efter det käkade jag resterna från gårdagens paj och har typ suttit i soffan sen dess och haft huvudvärk och varit ganska slut. Att umgås med människor gör mej väldigt trött,så mycket jag måste hålla reda på,vara på helspänn,prata med mej själv i mitt huvud,försöka läsa deras gester och känslor,prata osv. Det är inte bara att träffas för mej,det är typ en hel historia för mej men så är det. Det är självklart jobbigare nu då jag varit instängd så länge men det kommer bli lite bättre,aldrig bra dock eftersom jag har ett handikapp som gör att det sociala inte fungerar på ett normalt stadie,and thats it. Men man kan alltid jobba på det och försöka hitta lösningar som gör det lite lättare att hantera och det är det jag måste göra nu. Ska kolla med min kurator på habiliteringen om det finns någon hjälp om hur jag kan försöka lära mej att handskas i olika situationer,typ någon grupp där man trixas osv. Vore ju fint om man kunde få lite råd och hjälp på traven. Är ju inte förens jag började prata med min kurator som jag börjat inse att aha är det därför jag gör si och så. Fått förklaring till så mycket konstigt jag sysslar med och det känns väldigt skönt. Att det inte bara är jag liksom. Finns fler där ute med knäppa saker för sej,haha.

Nu ska jag dricka isvatten och lyssna på alltför hög musik trots huvudvärk men känner att jag måste lyssna på musik högt i mina lurar nu. Blev lite irriterad på mej själv oxå för blev precis bjuden på fest men så sätter hjärnan stopp och jag vet ju att det blir så men det är irriterande att inte kunna vara så spontan och bara köra,leva och göra vad man vill när man vill. Dumma huvud.
Hau dejt fejnt (lät det skånskt i era huvuden?)

Älskar denna bilden lite för mycket bara för att vi båda ser så less ut på allt,sura och klara med allt liksom. Sådan mor sådan son ya know!
Baby's on fire
Idag har jag varit sjukt duktig om man jämför med dom senaste dagarna då jag mest legat i soffan och mått bajs.
Har tvättat,diskat,lagat kycklingpaj som tog hundra år,varit ute,handlat lite med stödet,duschat och bäddat rent i sängen. Feels good!
Idag hade jag även fått inbetalningen till flytthjälpen,finally. Varit orolig att den kommit bort eller nåt eftersom det tagit sån tid. Men ska betala den imorn så det är gjort och undanstökat. 
Annars har jag inte så mycket mer att tillägga. Är trött som vanligt och stödet påpekar alltid hur mycket jag gäspar och idag frågade den ena mej om jag äter något eftersom jag är så trött hela tiden. Ja,jag äter. Och går på vitaminer eftersom jag hade sån brist men hjälper inte direkt. Antar att mina mediciner gör mej till en tröttare människa plus att jag ständigt har massa i huvudet och det gör mej ju oxå trött. Äter inte bäst heller och har bulimi på det så det är väl oxå en liten faktor i det hela. Mycket som spelar in helt enkelt. 

Nu ska jag försöka få lite sömn.

Tog lång tid att göra men ack så god! Lyckades finfint för att vara första gången ever att göra matpaj.


Alltså Vibe kommer självmant och lägger sej där när det finns en hel soffa. He loves me! 

Living to die
Lagade mat idag,potatispanna med zucchini som jag hittade i en gammal kokbok som jag fått av mamma. Snabblagat vegetariskt tror jag boken heter. Satt och kikade igenom den och hittade massa gott som inte är skitjobbigt att göra. Så idag testade jag en av grejerna och det var skitgott. Och enkelt att göra så kommer lätt göra det fler gånger. Stolt över mej själv som lagar mat från scratch och inte köper hem fryst som bara är att slänga i pannan på tining. Men det tar emot,att ställa sej och laga mat. Gillar inte direkt att stå framför spisen. Men det har gått helt okej faktiskt och idag kände jag tom lite glädje över vad jag åstadkommit. Så det är ju bra.
Annars har jag inte gjort något. Skulle hänga lite med en kompis idag men huvudet tog över. Dock så ljög jag inte ihop något utan sa som det var och han verkade förstående till det vilket jag uppskattar. Jag vill gärna träffa mina kompisar men den sociala biten är lite som döden för mej. Och efter så många år instängd så är det ännu svårare. Men jag försöker och det är grymt. Försöker vara stolt över dom små stegen jag gör när jag tänker på det på ett positivt sätt. Vilket inte händer ofta men just nu känner jag att jag vill försöka tänka positivt och faktiskt se vad jag åstadkommit. 
Vet ni förövrigt vad jag märkte igår? Att min vårtiga fot inte alls är så vårtig längre. Har ju haft problem med monstervårtor som bara förökat sej och inte försvunnit på typ 7 år och igår när jag drog av mej strumpan så hade massvis försvunnit och jag börjar tro att den där frysmetoden kanske funkade ändå. Fast det tog typ 200 månader för mej istället för 14 dagar. Kanske,kanske inte. Gör mej glad iallafall och det gör inte längre ont. Jämförde med före bild och bara :OOOOOOOO. Så det är fint. Hoppas det fortsätter på den banan,vore himla bra.

Imorgon står tvätt på schemat. Mindre taggad på det men måste man så måste man. Kanske en promenad oxå när stödet kommer. Vill ut så får passa på när dom kommer för det är då jag vågar mer eller mindre. Och så ska jag dammsuga och diska. Och förmodligen laga nästa middag på schemat.
Inte så mycket mer att säga om vad som hänt idag. Ska iallafall köra ett nytt försök på fredag att träffa min kompis och då hoppas jag verkligen huvudet håller sej uppe för annars blir jag jävligt arg. Men det ska ordna sej. 

*stolt chey*

Stilig Vibe är stilig ♥