Maddis

I remember years ago...
Känns som om jag inte gjort något idag när jag faktiskt har det. Jag har dammsugat och gått ut med soporna. Sen kom stödet och då gick vi till affären och handlade lite. Första gången jag gått till affären sen jag flyttade hit. Gick bra med stödet och det kändes inte alls så långt att gå dit. Har typ haft ångest över att det är så långt och att jag liksom inte kan springa hem,mer eller mindre. Men det gick väldigt snabbt att gå dit,så det var en lättnad. Handlingen gick sådär,kändes jobbigt att försöka handla med någon jag liksom inte känner så väl men det fixade sej ändå. Klarade det genom hela affären och sen hem igen. Jag var väldigt stolt över mej själv när jag kom hem,trots att jag hade hjärtklappning och var andfådd över allt. Sen satt vi i min soffa och pratade lite. Pratade lite om familjen,hur mitt förhållande med dom är. Och när hon frågade om min mamma varit hos mej ännu så fick jag säga nej och blev lite ledsen. Hon var hos mej typ dom två dagarna när jag flyttat,sen har hon inte hälsat på. Hon har stått utanför flera gånger men inte gått upp och liksom kollat hur jag fått det. Känns väldigt pissigt faktiskt. Men vad förväntar jag mej? Hon hälsade aldrig på mej när jag bara bodde några meter ifrån henne utan några trappor. Den enda i min familj som hälsat på är min syster,som varit här flera gånger. Dock bara snabbisar men hon har ändå varit här,även ifall det bara är 5 min. Inte ens mina småsyskon har hälsat på,trots att dom haft chansen. Ja,jag flyttade från dom för att få andrum men det hade ju varit trevligt om dom iallafall hade velat hälsa på och se hur jag har det och hur fint det börjar bli. Men icke. Kompisar jag aldrig umgås med mer eller mindre vill komma och hälsa på,det säger ju en del om familjen. Blir bara besviken.

Annars fick jag veta att Kharns mamma sagt att det är tal på att boka flygbiljetter i slutet av Augusti någongång. Jag måste bara fixa med skjuts så jag kan hämta honom i Göteborg tror jag det blir. Får lösa det,lite svårt att planera ett halvår i förväg med skjuts men det löser sej. Så han kommer alltså från fucking Nya zeeland för att träffa mej och när jag bodde i Götene kunde inte folk åka 2 mil eller mindre för att träffa mej. Är sjukt nervös,trots att det är ett halvår kvar. Gillar honom så mycket. Och tänk om vi båda gillar varandra jättemycket efter vi träffats,vad gör vi då? Vi har snackat om det men har sagt att vi tar det längre fram. Men svårt att inte tänka på det. Jag vågar inte flytta till Nya zeeland just nu och snacka om långdistansförhållande om vi ska bo så långt ifrån varann. Det löser sej. Han kanske flyttar till mej och alla konstiga svenskar. Älskar att lära honom svenska och skratta åt hur han uttalar orden. Kommer aldrig tröttna på det.
Förlåt. Låter som värsta förälskad eller något. Jag gillar honom bara väldigt mycket. Han förstår mej som ingen annan gjort tidigare. Och jag förstår honom. Vi förstår varann. 

Resten av kvällen lär jag sitta här och pilla i näsan. Kanske ta en dusch men strålen är så dålig så man blir typ irriterad över att duscha haha. Ska kolla med vaktis om det ska vara så eller om det kanske är något som måste fixas. Vi får se.
Vattnet här är förövrigt asgott jämfört med Götenes. Här är det inga äckliga bismaker och i min kran blir vatten jättekallt och gott fort. Så lipar inte direkt när jag dricker vatten. Det är himla gott! Skönt att slippa badhusvattnet med bismak!
Ha det!

Orkade inte skämmas över mitt fläsk så postade en helkroppsbild på insta. Mer för att visa att såhär går jag varje dag,med bara tshirt och no pants. Det är så befriande utan brallor. Så när Kharn kommer får han räkna med att det blir no pants allowed. Jag borde nästan sätta en regel att alla som ska komma in måste ta av sej brallorna. Fast kanske skulle bli awkward när vaktmästaren eller personaleni stödet kommer. Sitta där utan brallor. Sen är det ju farligt om jag flashar mina ärriga ben för det är ju hemskt,hujedamej. Får inte visas!  
Måste bara säga att mina katter aldrig varit såhär gosiga som dom blivit sen jag flyttade. Alltså,helt nya katter. Älskar att dom vill gosa med mej nu. My babieeees ♥
And you'll finally see the truth
Har kämpat med att försöka ta mej ut idag och gå och handla. Men gick inget vidare. Så får väl göra det imorgon,när bos kommer och drar ut mej. Inte alls varit på g. Trött hela tiden och måendet i bott som vanligt. Har så mycket att vara glad över egentligen men eftersom jag inte funkar och är trasig så går det liksom inte. Härligt.

Gjorde tortillas idag men blev illamående och slängde resterande. Men fick i mej en iallafall. Har typ chips och godis som jag skulle kunna vräka i mej men inte ens det orkar jag äta och då är det något fel. När inte ens godis går ner. Så dricker vatten istället,vätska är ju viktigt. Det här med ätandet får vi se hur det slutar. Bara krångel hela tiden. Och ljuger typ varje gång bos frågar om jag ätit för orkar inte med tjat. Och säger jag nej så kollar hon allvarligt på mej och säger att jag äter efter hon gått. Blö. Pratade om detta med maten förra gången och jag sa att jag inte är redo för att ta hjälp för det. Det är typ den enda tryggheten jag har kvar som ingen varit och pillat i. Mina ätstörningar. Jag vill bli av med dom,eller få det att bli bättre men känner mej inte redo. Och när jag sa det så verkade hon irriterad. Att bryta en vana är inte lätt och man måste själv vilja och vara med på det,annars går det aldrig. Jag vill bryta den men inte nu. Jag orkar inte nu. Har så mycket annat att göra.

Jag satt förut och ville skada mej,mest för att känna något. Men kom på att jag kunde pierca mej istället,på typ det ondaste stället ever för då skulle jag ju få känna något och ha något att göra. Så jag piercade mej på andra sidan näsvingen,så nu har jag double nostril som det så fint kallas. Alltså båda näsvingarna är piercade,på svenska. Det gjorde ont,ja. Men var ganska skönt. Och jag har saknat att pierca mej. Senast var näsvingen men som blev helt knäpp så jag var tvungen att ta ut den. Innan det,som jag gjorde själv var kinderna tror jag. Älskar att pierca mej,och tatuera. Helt klart ett gift man bara vill ha mer av. Lär väl fortsätta resten av livet med det.
Annars har jag inte gjort så mycket mer. Suttit i soffan och typ halvsovit. Klippt katternas klor och gett dom godis och nu kyckling. Lyckliga katter.

 
Dog söthetsdöden förut när Vibe låg och sov under filten. Alltså. Mina katter får mej att tjuta av lycka,över att ha dom i mitt liv. 
But I can't even put the words together
Min syster var en ängel och gick över till min gamla lägenhet,fixade med vaktmästaren som var där och sen skurade det sista så jag skulle slippa åka fram och tillbaka för en sån sak. Oerhört tacksam! Tråkigt nog så kunde inte besiktningsgubben imorgon så får ta det på måndag ändå,fan. Hade velat ha det klart imorgon ju. Så nu måste jag vänta en hel helg innan jag kan bli av med skiten. Jaja,men nu är det snart klart iallafall. Snart kan jag släppa skiten därborta och fokusera på livet här. Tyvärr måste jag dit då jag fortfarande har tandläkaren kvar då vi håller på med behandlingsgojs. Men ska säga till henne att jag flyttat,så får vi se vad som händer. Väntar ju som sagt på att specialisten ska komma igen och ge mej ett besked om vad som händer. Ber till gudarna att dom kör på en tandställning och fixar mina jävla framtänder. Orkar inte med så som det är nu. Mår sjukt dåligt över det och det är irriterande att ha en öppning rakt upp till tandköttet liksom.

Idag har jag inte gjort så mycket alls. Sprungit på toan mer eller mindre. Vet inte vad det är på gång med min mage. Okej att den är konstig hela tiden men brukar inte pissa ur arslet 10 gånger om dagen. Aja,fått behålla maten iallafall. Bättre än inget. Fast skiter la snart ut den istället,rinner rakt igenom och känner mest fuck it. 
Så lär fortsätta sitta med nattlinne och filt i min soffa och dricka is te. Och hoppas på att magen snart tar och skärper sej. 

Igår kväll satt jag och facetimeade med Kharn i typ 3 timmar. Galet. Han gör mej så glad,alltså helt sådär fnittrigt och bubblande glad. Han är så fin. Han har verkligen något innanför pannbenet,han har känslor och han är dösnygg. Sen att han har en sjukt skön dialekt är ju inte heller direkt fel.Trots att jag ibland måste vinkla öronen lite extra då vissa ord han säger har värsta slanget typ. Men gick iallafall bättre igår för mej att prata,snubblade inte lika mycket på orden och glömde inte lika mycket. Så det tar sej,typ. 
Han tog en screenshot när jag gjorde något som såg ut som duckface,så då gjorde jag detsamma. Fast tror mer det var menat som en pussmun,fast vi kallar det duckface! Den mannen får mitt hjärta att hoppa över några slag.