Maddis

You know that i'm a crazy bitch
Mer eller mindre spenderat dagen i sängen,igen. Men vad gör det när jag mår bajs och ändå inte har något på schemat,då är det liksom okej.
Slängde den sista sanden i kattlådan och hällde på ny. Nytt märke så blir spännande att se om det är något att ha. Klarar inte när det luktar,då är sanden usel och åker ut direkt. Det ska inte kännas att man har katt genom doft av kattlåda. Inte okej. Spyr lite i min mun varje gång jag går in till någon med dålig sand och det fräter i mina näsborrar. Det är inte okej,okej?
Annars har jag pratat med syrran i över 2 timmar,tiden går snabbt när man har roligt i telefonen. Käkat tortellini och till efterrätt tryckte jag i med några äckliga kakor bara för att. Mådde illa efteråt,såklart. Dom är ju äckliga men jag är ju inte mer än mänsklig. Vi är ju dumma i huvudet och äter saker trots att vi inte gillar det,bara för att äta. Vi kommer utrota oss själva. Helt jävla korkade.

Imorgon hoppas jag på bra väder för då har jag tänkt att gå ut. Ut och gå,kika runt lite och lalla runt i min egna värld. Känns som det var längesen jag bara var ute och gick utan mål så ska försöka mej på det imorgon. Behöver frisk luft och få andas lite. Så håll tummar och tår för fejnt väder imorgon,iallafall uppehåll.

Ändrade om designen igår för jag känner mej lite svart och svår,mörk liksom. Så då kände jag att designen också skulle få bli lite mörk för att spegla mej bättre. Sen kan jag ju inte ha en och samma grej länge för tröttnar snabbt. Precis som med allt annat. TIll och med killar i mina förhållanden. Tröttnar trots att dom är skitbra. Men blir bara blöööö och behöver nytt. Så kommer nog aldrig stadga mej,gifta mej och sån skit. Klarar inte att hålla mej till en och samma,sorgligt nog. Vill ju gärna men funkar inte. Men det får vi ta i framtiden. Inte ute efter något som helst förhållande nu eller en bra tid framöver. Är så jävla instabil och fucked up att jag inte vill blanda in någon stackars sate och sen krossa dens hjärta bara för att jag är knäpp i huvudet. Så jag och katterna är finemang. Passar mej perfekt! Och en vibrator,glöm inte vibratorn!

Min tunga gör förövrigt skitont. Vet inte varför. Den känns ivägen och sidorna gör väldigt ont. Den kanske går sönder helt nu. Bara smulas sönder av alla sprickor. Fan vad läskigt. Har ju drömt flera gånger att den smulas sönder i min mun,ingen härlig känsla om man säger så.
Men det är nog bara en vanlig ajaj för oss sprickiga tungor,eller något. Vad vet jag.
Mitt liv i ett nötskal (fattar inte nötskalsgrejen?)
Måste nog bita ihop och ringa 1177 eller något nästa vecka. För jag tror inte det är så bra att må som jag gör,inte heller att gå med det utan att iallafall söka hjälp. Skrev ner några symptom jag har förut för att liksom blicka över det och jag antar att det inte är så coolt att inte söka hjälp. Orkar ju inte leva liksom,och nu är det inte bara psyket utan fysiskt också. Yeah,why not liksom.
Idag har jag iallafall legat i sängen i stort sett hela dagen. Gick upp vid 11 och satte mej i soffan men var så jävla yr och helt borta i både huvud och kropp så fick gå och lägga mej igen. Så där har jag legat,stirrat upp i taket och spelat candy crush när det inte snurrade så mycket i huvudet.
Fått i mej baguette iallafall,orkar inte riktigt äta mat utan småplock som choklad och dylikt är enklare att få i sej. Men jag antar att det är bättre än inget. Lite choklad istället för inget,får då kommer jag må ännu sämre,alltså döende mer eller mindre.
Nu kommer hjärtklappningen igen. Som jag skrivit innan får jag inte hjärtklappning osv särskilt ofta. Först trodde jag ju på ångest men nu börjar jag fundera på om det inte hänger ihop med dom andra fysiska problem jag har. Har även haft ont i hjärtat till och från så på rak arm skulle jag tro att det är något virus som härjar. Men vad vet jag. Får väl ringa in nästa vecka med stödets hjälp så får vi se vad som sägs. 

Har inget roligt eller positivt att säga. Eller jo,Vibe ligger och gosar med mej här i soffan. Det är ju positivt! Fast nu måste jag gå och spy också,där kom det negativa igen. Förlåt Vibe,måste lämna dej... Har inte spytt innan,så det var väl det som saknades. Illamående och spya. Jag är nog döende trots allt.
Ha det!Allt jag ville säga
Febertopparna fortsätter och näsan är fortfarande död. Har tagit allergitabletter i 4 dagar nu men ingen som helst bättring ännu. Brukar det ta lång tid innan dom verkar? Trodde det skulle hjälpa med en direkt,som man tar när det behöver liksom. Men kanske inte är allergi. Min kropp har ju blivit ännu värre dom senaste 2 veckorna typ. Och ska jag åka in så kommer jag ändå inte få någon hjälp,vet hur vc funkar liksom.
Väntar på psyk också,behöver hjälp med sömnen då jag inte längre får sova. Kan somna ibland men sover inte. Vaknar mer än vanligt och kan inte somna om. Vaknar tidigt,kan inte sova. Kan inte ens sova på dagarna. Vilket gör det ännu värre med vad det nu är med kroppen då sömn är a och o. Men men,mitt liv i ett nötskal.

Idag hade jag lillsyrran över en liten stund. Hon kikade kläder som jag skulle göra mej av med och tog alla,haha. Även ett par skor och min systemkamera som hon köpte. Jag gillar den men ska spara ihop till en lite mer avancerad då jag vill börja fota och filma mer. Med bättre kvalité och mer funktioner. Måste köpa in nytt redigeringsprogram också,både film och bild tror jag. Vill utveckla min hobby mer liksom,jag behöver en hobby. Jag har det jobbigt så kan vara bra att ha något att falla tillbaka på. Och att fota här där jag bor nu är asbra då det finns så fina ställen. Naturbilder är det roligaste att fota,helt klart.

Nästa vecka flyttar min syster hit,yeeeeeey. Har väntat ett halvår på henne och nu äntligen kommer hon. Hon har liksom fattats och nu när hon kommer blir det helt igen. Då kan vi leva våra nya liv tillsammans på nya ställen i en ny stad. Och det bästa är att hon bor typ 7 min ifrån mej så kan liksom träffas när vi vill osv. Och hon kan ge mej mat hehehehhhh. 

Nu ska jag försöka andas. Ja,har problem att andas också. Varför inte liksom. Och svettningarna är 100 gånger värre, Nu svettas jag bokstavligt talat när jag bara sitter ner och inte gör något. Det är inte okej,inte någonstans. Men vet att jag inte kommer få någon hjälp ändå.

Kolla vad sneaky dom ser ut hahahaa orkar inte Lillens crazy eyes