Maddis

I'm running to the edge of the world
Sitter här med krökt rygg i ett mörkt sovrum med en stjärna lysande i fönstret. En stjärna jag haft sen jag var liten och som jag sen tog med när jag flyttade hemifrån. Kommer fortsätta ha den varje jul tills den går sönder,jag gillar den. 
Kollat på 7 avsnitt i rad av TWD. Känns bra. Förstår nu varför jag har så ont i kroppen efter att ha legat still så mycket. Men värt det,totally worth it.
Har inte gjort så mycket mer idag. Minns faktiskt inte ens vad jag gjort. Som när min syster frågade förut vad jag gjort idag; Jag vet inte. Så jag antar att det inte var något roligt. Undrar bara vad jag gjorde innan jag började kolla TWD vilket var runt 16 tiden. Vad gjorde jag innan? Minns inte att jag legat i soffan och kollat på tvn. Har inte heller städat,lagat mat,gått utanför dörren eller något. Det är ett blank space från när jag vaknade till runt 16. Ganska läskigt nu när jag tänker på det. Brukar komma ihåg vad jag gjort. Knäppt.

Imorgon ska jag till psyk för att få information om dbt:n som jag ska börja i. Eller först färdighetsträning eftersom det är det som kan öppna upp nu och senare blir det fullständig dtb med grupp och individuell. Så vi får väl se om kvinnan som är en av dom som har hand om det är bra. Iallafall snäll och ingen jag hatar. Jag hatar ganska många,ganska snabbt. Men har iallafall lärt mej genom åren att ge det en chans. Hur mycket jag än ogillar personen så ger jag det en chans,vilket jag absolut inte gjorde förr. Men man lär sej,oftast,vad som är bäst.
Är inte taggad. Vill faktiskt bara stänga in mej i min lya och inte göra något. Tror att det beror lite på att jag ska skyfflas ut och göra saker,mer än alla möten jag går på. Är ju rädd. Mest för att misslyckas. För jag har alltid gjort det innan. Rädd för att få den där känslan av panik. Att inte kunna somna för jag vet vad som väntar. Jag ska ut och jag ska vara omringad av människor och göra saker som betyder något. Det skrämmer mej. Jag är rädd för att misslyckas.

Men jag ska försöka sova snart. Ska upp med tuppen vilket känns lite jobbigt då min sömn varit ganska jobbig det senaste,igen. Det går i perioder men hade en väldigt bra sömnrutin ett tag faktiskt. Visst,jag sover väl aldrig bra under natten och får egentligen inte så mycket sammanhängande sömn som behövs men jag somnade och vaknade bra tider. Nu börjar det bli konstigt med tider och jobbigare att somna och hålla sej sovande för jag är halvvaken hela tiden och det är nog fanimej jobbigare än att vara trött och helvaken. Livet i ett nötskal. När något är okej så försvinner det ganska snabbt. Konstigt att jag är så negativ. Or nah.Första advent
Nu går det undan. Nästa vecka är det december. Var sommar nyss men okej.

Igår hängde jag med syrran, en kompis från Arvika och hennes kille. Dom hälsade på under helgen. Hade det trevligt och fick äntligen prata TWD med någon som förstod vad jag genomgår.
Idag hängde jag där igen fast dom åkte hem lite senare. 
Jag och syrran testade på lchf lussekatter vilket jag inte tyckte var någon höjdare. Ganska illa faktiskt. Men en erfarenhet rikare!

Igår plockade jag upp min låda med julsaker och pillade. Var jobbigt för visste inte vart jag skulle ha något. Och mina ljusstakar är för korta för mina fönster,eller listerna är så höga. Yeah you know. 
Men det är mysigt med julbelysning. Och det är väl allt jag har att säga. Skriver medans jag kollar på amazing spriderman så det går sådär.
Testade en selfiestick för första gången. Konstig grej egentligen.Dumma lussekatter.
Hold me down
Här ligger jag och Vibbis efter en lång dag. Han och Lillen har väl mest sovit men det är ju hårt för dom. Så jobbigt att sova och slicka sej mellan benen.
Var iväg idag igen. Handlade typ inget,vilket är bra för att vara mej. Men hade varit trevligt att hitta julklappar. Inte för att jag ska köpa något speciellt. Det är väl syrrans jag vill lägga mer på,dom andra kvittar. Men hittar bara julklappar till mej. Real problemzzz man.

Efter det har jag mest suttit och gråtit över min fot. Ska väl försöka chilla med foten lite,denna veckan har jag överansträngt den ganska hårt. Borde få en permobil. Eller iallafall en rullator! Fan,har ju ooooont! Gief rullator! Eller amputera den. Är ganska sugen faktiskt. Ta min köttkniv och bara kötta. Die foot,diiiieeee!

Kan vi bara diskutera hur lycklig jag var över att dricka min pepparkaksfil och äta lussekatt? Alltså,under den tiden stod världen still och bara vi fanns. Jag,pepparkaksfilen och lussekatten. En enda vacker trio. Sen var det slut,världen snurrade och jag blev deprimerad igen. Men alltså,vill bara gifta mej med pepparkaksfil. Brukar förbruka en del under vintern,man får liksom passa på. Försvinner ju sen och jag får gråta tills nästa vinter. Men det bästa med vintern,jul och allt är det ät och drickbara. Det bara är så. Skulle kunna leva på lussekatter,glögg och pepparkaksfil utan att må dåligt över det. Fuck sallad,fuck mat,fuck allt annat!

Ska kolla på TWD nu. Ligger i en jobbig position och har ont i nacken. Så ska lägga mej lite mer bekvämt och försvinna i zombievärlden som sorgligt nog är bättre än denna. Kanske för att majoriteten av människor är döda,vi alla vet ju att jag inte gillar människor.