Maddis

You're getting into my head like a guillotineIdag är typ 90% av sveriges befolkning ute och är halloweeniga. Jag tillhör dom andra 10%. Inte för att jag inte vill,utan för att jag inte klarar det. Hade faktiskt varit kul att spöka ut sej och dricka blodbål och se alla påhittiga och icke påhittiga utstyrslar. Blir arg när folk kommer till en obvious halloweenfest och INTE är utklädda,alltså ingenting. Inte ens några morrhår på kinderna målade med en kajalpenna. Nej,där kommer dom i sina vanliga kläder och bara är hatade. Gå inte på en halloweenfest om du inte tänker klä ut dej. Jobbiga jävla människor.
Jag vet inte om barn går bus eller godis längre? Gör man ens sånt nuförtin? Jag vet inte och får inte heller veta. Har portkod och några tiggare kommer inte in och snor mitt godis som jag inte ens har. Kan ge dom salta pinnar? Eller vara den där hatade människan som ger frukt. Åh,hatade dom människorna som gav en frukt när man faktiskt säger bus eller GODIS. Inte bus eller frukt. Fast vi busade inte heller. Men såg vi att det var folk hemma som inte öppnade stod vi och knackade skithårt och sen har jag för mej att vi kastade småsten på fönstrena. Okej,det är ganska elakt. Tänk om ett fönster gick sönder liksom? Whatever,klarade mej från allt och fick alltid massa godis. På den tiden kollade man inget godis utan bara åt. Fatta att leva farligt eller? Kunde vara vad som helst. Har ett starkt minne av en skitcreepy gubbe som gav oss öppnade godisar,alltså som lösgodis. Kommer ihåg att jag var rädd för honom. Men ändå åt man det. Åt allt. Förutom frukten. Ett under att man inte blev förgiftad egentligen. Eller så var folk snällare på den tiden. Who knows.

Har ärligt talat legat i soffan hela dagen. Satt tom hungrig för att jag inte kände för att gå upp ur den. Idag har varit en såndär dag då jag mer eller mindre inte lyft ett finger. Jo,när jag bytte avsnitt på TWD,enda gången jag rörde mej typ. Gissa om jag har ont i kroppen. Ska lägga mej snart också,fast byter till sängen. Kommer väl få liggsår eller något. Ätit choklad och nachos,ångest över det. Illamående. Speciellt när jag enbart legat i soffan hela dagen. Inte ens diskat. Inte ens flyttat på tallriken som står och tar plats på bänken. Helt värdelös dag. Hoppas att morgondagen känns bättre,eller att jag åtminstone tillbringar lite mindre tid i soffan. 
Ciao!It's sad but true
Dagen i en snabb genomgång har väl sett ut såhär; 
Vakna,morgonrutiner,käkade 3 riskakor till frukost,spelade candy crush,gick ut på en powerwalk,foten sa ifrån och jag fick avsluta min walk efter cirkus 20 minuter,gick till syrran för att sen gå till affären,kom hem,gjorde lite käk och sen har jag väl hängt i soffan. Framför tvn och senare nu framför datorn. Börjat kolla på The walking dead som jag har velat sen första säsongen kom ut men har liksom inte hänt. Nu finns det väl 6 säsonger ute,men bättre sent än aldrig. Sett 3 avsnitt,gillar det redan. Har sett TWD gameplay på tuben och det älskar jag. Har gråtit till ett spel som jag sett någon annan spela,då är det bra. Så jag tror serien är jävligt bra den med,om inte bättre. I do think so. Vill kolla mer men det är liksom 1 timmes avsnitt och jag har redan suttit i över 3 timmar så tar det chill och fortsätter imorgon. 

Idag har humöret gått upp och ner. Eller känslorna. Eller allt. Har svängt otroligt mycket och snabbt. Gick från att andas ut och känna att det är helt okej nu ändå till att vilja ta mitt liv. Höll verkligen i mej själv förut för att inte gå in på toan och karva upp mina ben. Mest för att jag hållt upp så länge. Det är 4 månader sen jag självmant gjorde något fysiskt. Och det äter upp mej. Ångesten över att hela tiden tänka på det,att vilja göra det men samtidigt inte för att det har gått så lång tid. Och gör jag det är jag tillbaka på ruta ett igen. Dag ett. Det är ruskigt jobbigt och jag känner ofta,som idag,att bara göra det för att stilla begäret och slippa stressen att räkna varje dag. Bara göra det. 
Försöker lura alla,försöker lura mej själv. Att saker och ting är okej och att mitt liv är helt okej. Men bakom den där jävla fasaden,bakom skratt och den positiva synen på livet så går jag sönder. Vad jag än gör så är det ständigt ett helvete inombords. När folk säger hur duktig jag är,hur långt jag kommit. Det gör mej stressad för jag går sönder mer och mer för varje dag som går,men det syns inte. För jag har gett upp detta med att visa och berätta hur det är. För jag är ju så duktig. Jag mår ju så mycket bättre nu. Allt är ju bra. 
Så istället väljer jag att låta folk ha den synen och jag fortsätter att le och hålla med om att saker och ting känns bra när jag i själva verket skriker inombords.
Livet,mitt liv,är inget värdigt liv. Hur mycket bra som än händer,hur mycket jag än åstadkommer och gör så mår jag alltid så dåligt. Jag minns inte sist jag var genuint glad. Utan att ha den bakomliggande känslan av hat och sorg. Utan att skratta samtidigt som jag splittras. Utan att le när huvudet gråter. Det är ett helvete och jag är så trött på det. Hur mycket jag än försöker och kämpar så mår jag aldrig bra. Inte ens okej. 

Var inte ens meningen att skriva såhär. Tänkte skriva om hur det där jävla pusslet jag fortsatt på driver mej till vansinne eftersom allt är svartvitt och har samma mönster. Vad tänkte jag ens på när jag köpte det?
Eller hur jag måste diska imorgon. Fan,måste diska imorgon. Om det inte blir av så måste jag göra det på söndag. Stödet och jag får hjälpas åt. Att städa. För jag har tappat allt det. Gick bra i flera månader ändå efter jag flyttat. Men har fått svårt för det igen. Att förstå när det behövs utan att det har gått lite för lång tid. Får nog säga till stödet att sätta upp ett städschema en gång i veckan. Skäms över det men dom är mitt boendestöd,det är detta dom är till för. Att hjälpa mej att få en fungerande vardag. Men det är alltid lika jobbigt och skämmigt. Känner mej dålig och korkad. Att inte kunna göra saker själv. Inte ens dammsuga min lägenhet på 45kvm. 
Nu blev det skit igen. Vi avslutar med något positivt. 
Mina katter är bäst i världen.

Booty had me like
Över 1,5 timme väntan för att få prata med en sköterska på typ 5 min. Drop in på vc när det är som bäst. Och vad krävs för att man ska få en bokad tid? Det vet jag inte. Ingen säger något om det. Fattar inget. Vill ha tider att följa. Inte sitta i flera timmar och träffa någon random som inte vet något om vad jag vill ha för hjälp. Nej. Suger röv.
Fick iallafall sagt att ta kortisonsalva i typ 2 veckor och se om märket försvinner. Hon kunde inte säga vad det var alls. Kollade på det i typ 2 sekunder. Väldigt seriöst,bra hjälp och så. 
Men tar salvan nu och så får vi se om det blir bättre. Om inte så skulle jag ringa till distriktssköterska. Jaha. Så trött på sjukvården. Att den inte prioriteras i första hand. Alla behöver den. Oavsett vad det är. Men den är urusel och personal räcker inte till vilket betyder att folk inte får hjälp och det i sin tur leder till dåliga grejer. Mycket sorgligt. Get your shit together,Sverige. 

Efter det hämtades mat till mina troll ut och jag fikade (hetsåt bullar till frukost) med syrran och hängde där en stund.
Lagade någon form av wok och hetsåt där med,denna gången fick jag spy upp det. Mår fortfarande illa och känner mest blö. 
Min rygg gör fortfarande ont men det verkar som at pillrena hjälper ganska bra för det kom tillbaka kraftigt nu på kvällen så tog en ny dos. Lär få hålla på så tills vidare. Nice.

Nu ska jag sova. Sjukt trött fast ont lite överallt så jobbigt att somna. Men får försvinna till min andra värld som vanligt tills jag somnar. God natt!

(Ps, fick jätteont i min rövskåra bara sådär? Rumpa,get your shit together. Du kan väl iaf fungera när inget annat gör det. Ds)

Kramhej