Maddis

Drop this and let the whole world feel it
Behöver fler bloggar att läsa. Inga av mina vänner bloggar längre så kan inte läsa om deras liv vilket suger för jag älskar att läsa om andras liv. Det är inte samma sak på facebook. Stalkar ju där med men en blogg så kan man få läsa om en hel dag liksom. Men som sagt,ingen bloggar längre. Jag är den enda kvar i den kretsen som efter alla år fortfarande skriver. Första gången jag inte tröttnar på något. Men skriva är ju något av det bästa som finns. Jag vet inte,tycker det är nice att kunna skriva av sej och folk kan läsa. Både folk i min närhet eller folk som bara in intresserade. You get it. Hur hittar man ens bloggar som inte handlar om mode och smink? Eller överdriven "Hej jag är så emo wow". Vill ha intressanta människor som skriver roligt och har roliga bilder och bara aaaaah. Låt mej läsa om era intressanta,skitroliga liv!!

Gjorde en omelett förut till middag,typ vid 16 tiden. Mår fortfarande sjukt illa efter den och har verkligen kämpat för att inte gå och spy. Vet inte varför. Äggen var inte gamla. Brukar kunna äta omelett annars. Ett mysterium. Lär behöva gå och spy snart. Fan.
Stödet sa än en gång detta med hur kräkningar fräter på tänderna och att jag ska tänka på det nu när jag ska till tandläkaren och grejer. Jag vet,okej. Hade jag kunnat sluta så hade jag ju gjort det? Jag vet hur illa det är. Likadant med att skada sej fysiskt,det är jävligt illa. Men hade det inte varit ett problem skulle man ju inte hålla på. Men nu är det ett problem och hur gärna jag vill så kan jag inte sluta bara sådär. För att det fräter på tänderna. Eller hur ont jag får i halsen. Eller hur min mage smärtar. Jag är inte dum i huvudet.
Men jag vet att det är väl menat. Jag önskar allt vore så lätt som att bara sluta. Men så funkar inte saker.

Duschade precis. Låg och frossade,som jag börjat göra nu om dagarna? Så var tvungen att stå där med varmt vatten och försöka värma upp mej. Det är vid såna stunder jag önskar att jag hade badkar. 
Nu kom Tänd ett ljus upp,som spelas på typ jul. Har aldrig förknippat den låten med jul. Medans alla andra bara ååååh jullåt weeaaahhhiiii! Nej,Tänd ett ljus för mej är en låt som spelades mycket när jag var barn. När tiden var svår. Som den alltid var,haha. Men har ändå små glimtar av minnen när jag hör den. Hur jag en gång satt och lekte med leksaker och den spelades. Tror det var första gången vi bodde här i Lidköping. 
Roligt hur ljud kan få en att spela upp ett helt liv.
Det är förövrigt snart jul. Tyckte det var roligt när jag var liten och ovetandes om livet. Men sen blev man medveten och det var inte lika roligt längre. Nu är det inte ens någon familjegrej,bara ångest. Över hur ensam man är. Att man inte har någon att fira jul med. Att man har två val,vara själv eller vara med mamma och småsyskonen. Som jag nämnt 100 gånger så går jag inte ihop med dom längre. Så oavsett blir det ångest. Inte för att jag firar jul,men man vet ju oavsett att det är en högtid man träffar familj och släkt. Man vet ju om det,därför blir det jobbigt. Att man själv inte har det så. 
Nej,nu ska jag inte lipa över det. Ska istället gå och spy,har försökt i flera timmar nu men det går fanimej inte att hålla kvar det. Omelettjävel.Och färgar himlen röd.
Jag tog tag i det lilla jag hade kvar och gick ut på en promenad. Med min lilla kamera i fickan. Det var 100 år sen som jag faktiskt gick ut och fotade,med en kamera och inte mobil. Har sålt min systemkamera men har fortfarande min digitalkamera kvar som funkar finfint. Har varit fint väder idag vilket fick mej att dra ut,för kom igen Maddis,det är fint väder du har ingenting att gnälla över. Så jag gick ut och var ute i över 1 timme. Det var skönt med kalla vindar och sol i ansiktet. 
Sen dess har jag bara legat hemma i soffan med huvudvärk. Det vanliga. Ska ta den där disken nu som jag la i blöt förut. Ingen som helst lust men jag är den enda människa som bor här och som kan diska. För mina katter skulle nog dränka sej själva om dom försökte. Så det är jag som får göra det. Dom håller mej inte ens sällskap,fan. Tur att dom är jävligt söta. 
Så disk,göra något,paradise hotel med vindruvor och sen sova. Fantastiskt. 

Så här är några (läs: många) bilder från förut. Kom även hem till bebisarna som låg och var söta.

Burn it down to the center of the earth
Lagade iallafall mat idag. Alltså mat man måste laga helt själv. Inte något som bara går att värma upp i stekpannan. Hade egentligen ingen lust men var tvungen eftersom grejen var upptinad och färdig att hamna i min mage. Så efter att ha kollat på film,Paper towns så gjorde jag ordning käk. Ska bara säga att filmen inte var så bra som alla hypar över,men tror det är 12 åriga flickor som recenserar. Men den var helt okej. Gillade slutet som man trodde skulle vara annorlunda pga alla filmer slutar likadant. Men den var helt okej. Min boyfriend,en av dom,var med så jag kollade med glädje på hela rullen. Har så många snygga boyfriends,så jobbigt. Har inte tid åt alla hela tiden så måste ha perioder med en och en så alla får lika mycket uppmärksamhet. Ja,det är jobbigt att ha boyfriends runt i hela världen som inte vet att jag existerar men som ändå är mina soulmates. För that's how I roll. Att ha en riktig pojkvän som jag faktiskt kan ta på och som gillar mej tillbaka är inte direkt lika roligt. Jag vill ha det jag inte kan få. Jag vill leva i mina fantasier. För i verkligheten funkar ingenting som det ska,inte heller pojk/flickvänsdelen. För jag vill inte att någon rör mej eller gillar mej. Inte någon som existerar. Inte någon jag inte vill ha. Och dom jag vill ha,existerar inte. Haha,mitt liv alltså. Är så sorgligt att jag fan blir ledsen av att läsa det. Hur knäpp jag är. MEN -
Jag gjorde iallafall mat. Svävar alltid iväg när jag skriver. Och att hålla det kort har aldrig varit min cup of tea. Lärarna i lågstadiet var alltid tvugna att säga åt mej att avsluta mina berättelser osv för jag bara skrev och skrev. Och när dom skulle rätta dom såg man liksom blicken av "Fan,måste jag läsa hela den här skiten?". Så jag tror mest dom kollade igenom lite snabbt för ingen lärare skulle orka läsa hela skiten när den har massa annat att läsa. Jag förstår er,mina gamla lärare. No hard feelings. Och så svävade jag iväg igen. 
JAG lagade iallafall mat. Ja,jippie. Det blev gott,en av mina favoriträtter. Jakop/b flygare ala mammas twist. Det får kallas så nu. Alla gör olika och alla säger att det heter olika. Flygande Jakob/p vad fan är det liksom? Flyger han? Visst det är kyckling i men dom flyger inte vad jag vet. Så ingen flygande Jakob/p här. 
Herregud. Idag var det jobbigt att hålla i sej. Kanske för att jag är skitrörig i le head och känner grejer från alla håll. Men ska ge upp för dagen. Tagit min kvällspill och ska borsta tänderna. Hur får man ens vita tänder? Utan att bleka? Jag borstar 2 gånger om dagen men har ändå gula tänder. Fan,folk kan ju tro att jag inte borstar dom. Det gör jag ju. Var tom tvungen att ha den ljusaste färgen som fanns när dom fyllde igen min glugg. Men ändå är dom gula. Okej,vill inte ha klarvita som blekningar ger men mindre gult mer mot det vita vore fint. Dricker inte kaffe,röker eller något heller så fuck.
Och nu pratar jag om tänder. Skitbra. Slutar nu innan jag börjar prata om anusets uppbyggnad. Vilket hade varit ganska roligt. NEJ. SLUTA. SOV.
God natt!Vi hade det gött på golvet idag.