Maddis

Vit sängram och lampor
Hej bitches. Jag har en sträckning i ryggen,gissa om det är skönt? Mycket skönt. Har kunnat leva med det men idag ansträngde jag den för mycket och får nu lida. Yeye,det är alltid något problem med mej ändå så why not liksom.
Hittade äntligen lampor till vardagsrummet i onsdags. Letat som en galning men inte hittat och dom jag tyckt var snygga har ju kostat skjortan. Nu hittade jag ett par för 80 spänn. 80 spänn. Alltså you gotta love second hand. Så istället för att betala typ 400 så betalade jag 80,helt okej. Nu står dom i fönstret och ser fina ut. 
Idag var jag hos syrran och käkade,målade sängram och var jobbig som vanligt. Men hon är van så det är okej liksom. 
Avslutat kvällen med lite youtube och bubbelvatten. Kvällsmedsen börjar kicka in så det är dags att shutta ner datorn och släcka lamporna. Men först måste jag borsta tänderna och allt sånt jobbigt. Hårt liv.
Imorgon ska jag på teater. Vi på jobbet är inbjudna till en annan dagverksamhet där dom spelar teater så ska bli jättekul! Var så längesen jag var på teater så jag är jätteglad att få möjlighet att kolla på alla talangfulla människor!

God natt och sov sött. Eller sov åt helvete,för det kommer jag tyvärr få göra. Smärtstillande hjälper inte under sömnen har jag märkt,jävla skit.Positivt>negativt
Fick bingo igår,igen. Jävlar vilken tur jag har hade jag sagt om inte livet hatade mej. Idag sträckte jag ryggen och har varit sängliggandes sen några timmar tillbaka. Mycket trevligt. För när något positivt händer mej vågar jag inte bli glad för det kommer snabbt något skit efteråt. För på jobbet hade jag det jättebra,satt och var med i diskussioner och blev frågade massa saker. Kändes bra,kände mej som en i gänget liksom. 
Och sen sträckte jag ryggen,haha. Och innan det sov jag i typ 3 timmar. Verkar ha en sån period igen,där jag måste vila på dagen hela tiden. Är så trött. Vissa perioder är jobbigare än andra. Är alltid trött men det kommer jag få dras med hela livet eftersom det "tillhör" mitt handikapp. Och medicinerna gör sitt också. Men har perioder där jag måste sova för att orka. Och jag har svårt med sömn vanligtvis. Och jag kan väl faktiskt nästan veta varför jag är så trött nu. Och det är ändå skönt att kunna veta varför,vilket jag typ aldrig annars gör. 

Imorgon ska jag utvärdera hur gruppterapin gick för mej. Känns sådär eftersom jag måste säga dåliga saker och jag är inte bra på det. Jag vill inte yttra mej om jag mår dåligt eller något är dåligt. För vill inte att personen i fråga ska börja fråga varför osv. Det är alltid lättare att bara hålla med och säga positiva saker. För man blir inte utfrågad på det sättet då. Men ska försöka få fram att det inte var bra för mej. Alltså inte att det sög överlag utan att JAG hade det svårt. JAG,MEJ. Puh,kommer bli jobbigt. Även efteråt då jag ska träffa familjen. Min lillasyster fyller så vi ska åka och äta eftersom jag inte sätter min fot i staden dom bor i,som jag bodde i innan. Det är liksom bäddat för ångest så no thank you.

Nu ska jag ta min onda rygg och försöka sova. Knaprat värktabletter så kanske kan få sova lite iallafall.
God natt.

Var tvungen att köpa nya eftersom dom andra blivit för stora. 2 storlekar mindre. La dom brevid varann bara för att kolla. Ja,kläderna blir ju mindre iallafall men jag själv tycker jag ser likadan ut. Men det gör jag inte med tanke på att jag gått ner 3 storlekar i byxor och ett x antal kilo. Men jag har en skev självbild och det gör allt så mycket svårare. Trots att jag varit och är jävligt duktig så ser jag mej själv bara som en vidrig människa. Oavsett vad jag gör. Utseendemässigt och personlighetsmässigt. Så det suger. Haft en lång period nu där jag undvikit att gå ut eftersom jag är för ful och vill inte att andra ska behöva se mej. Yup,så funkar det här. Livet är som livet är. En bitch.
Fresher than a motherfucker
Hej kompisar. Klockan är halv åtta och jag slog precis i min stortå,gjorde ganska ont. Att slå i tår överlag gör ont. Nästan så man hellre bränns levande. Okej,kanske inte brännas levande men något i den stilen. 
Minns inte vad jag gjort det senaste. Dagarna går snabbt när man gör saker. Men träffade iallafall den kanske blivande kontaktpersonen i torsdags. Vi gick till ett café som var helt tomt och obekvämt. Men gick bra ändå. Tog en latte och försökte lära känna varann. Hon är jättegullig och snäll,vilket gör det hela svårare. Men jag ska fortsätta och försöka,vi får se hur det känns. Gick mycket bättre när vi var själva. Jag pratade faktiskt väldigt mycket för att vara jag. Så vi får se vart det bär hän.
Idag var det jobb och sen strosade jag lite på stan för det var 40 min innan jag kunde gå och fixa en grej men slutade med att jag inte gjorde det ändå,utan köpte skit och gick hem. Sen sov jag i typ 3 timmar. Vaknade genomsvett och helt slut eftersom jag var halvt vaken och drömde en sjuk dröm så det var bara kaos. Kunde ha skippat dom där 3 timmarna.
Diskade och lagade mat,duktig som jag är. Nu sitter jag här med musik och gott att dricka. I vanlig ordning. Ska inte göra mer än att sitta här resten av kvällen,okej,kanske gå på toa. Men annars.
Imorgon vankas en stor jävla loppis,varför utsätter jag mej ens för det? Jo,för jag gillar loppisar men hatar människor. Får liksom överväga det. Och så ska jag hämta ut min nya micro eftersom min nu efter 100 år bestämt sej för att börja spraka och skjuta bomber. Så det var dags för en ny jävel nu. Tur att man är rik iallafall.