Maddis

Himlen är mitt täcke och marken är min säng
Har velat sova sen typ 16. Men kände att det var för sent,hade jag kommit hem direkt efter jobbet hade jag napat. Men stannade kvar på stan och kollade i varenda inredningsbutik efter en vas/kruka men hittade inte en jävel som föll mej i smak. Hittar inget på nätet heller. Hur svårt ska det vara? Eller är det jag som är petig? Fan,kan dom inte bara ha sånt jag vill ha,jävla jobbiga as.
Ska troligen bort till en annan SH imorgon som jag aldrig är på så håller tummar och tår att jag hittar en vasjävel där. Blir fan arg på riktigt haha. När jag får för mej något ska jag göra/ha det NU. Så för fan! Stop being assholes affärer.
Efter letande i affärer så satte jag mej på ett fik och tog en latte. Satt gött ute i en soffa och lyssnade på musik. Var dock en geting som hade seperationsångest och lämnade mej inte ifred. Så jag fick till slut lämna den. Förlåt. Kommer inte sakna dej din jävel.

Förutom att jag är trött... Alltså,varför nämner jag det fortfarande? Jag är alltid trött. 24/7. Så det är egentligen helt onödigt att ens nämna det,vi vet redan att jag är trött. Det är en del av mej. Min personlighet. Trött personlighet. Eh..
Har ätit. Det är väl typ det jag gjort mer. Och druckit vatten. Kissat en gång. Och nu sitter jag vid datorn med lurar och lyssnar på dagens musik. Är så mainstream och modern. 
Vill skriksjunga men inser att jag bor i lägenhet med andra människor tätt inpå och har ett öppet fönster. Fattar ni hur gärna jag vill bo i hus ute på landet långt ifrån mänskligheten så jag kan skriksjunga. I framtiden Maddis,tålamod.
Igår fyllde min bebis hela 6 år! Fattar inte vart tiden tagit vägen,känns som hon nyligen kom hem till mej. Döpte henne till Gaia men kallade henne Lillen hela tiden så hon var helt enkelt en Lillen. Lilla Lillen,min bizkit. Min Limpa. Världens bästa flicka!
Blågröna naglar

Idag var det jobb på schemat. Håller på med en julgransmatta,alltså broderar. Tänkte inte så mycket i början men nu inser jag vilket jobb det är! It's so much att brodera! Det är svinkul och förhoppningsvis blir jag klar innan jul. Men vilket jobb! Damn!

Har regnat från och till hela dagen så cyklade raka vägen hem efter jobbet. Min syster hade bakat en bountykladdkaka som jag fick smaka,helt klart det godaste bakverket jag käkat sen jag bytte kost. It was soooooo good! Ska försöka mej på den själv eller tvinga min syster att göra om den. I need more!
Vi kämpade även för kung och fosterland med min säng som börjat knaka. Lyfte ur och i madrasser typ 4-5 gånger. Skruvade åt allt,tog bort ribbottnarna,flyttade den osv. Inget hjälpte. Har haft sängen i typ 2 månader,började fucka för typ 1 månad sen och det ska tilläggas att jag ENBART sovit i den innan. Den bara bestämde sej för att fucka med mitt liv.
Så jag har mailat Ikea så får vi se vad dom säger. Prövat allt jag kan liksom.
Har sån otur hela tiden!

Annars ler jag lite för mycket och tänker alltför mycket på en människa som bara råkade ramla in i mitt liv.
Mindes inte hur det var att känna den där känslan när man tycker om någon,but I guess I do now. Har inte tyckt om någon på det sättet sen typ 5 år tillbaka. Så det är ovant och väldigt plötsligt liksom.
Men ibland möter man på speciella människor.

Bedtime,god natt!

Det var inte igår...
Hallå eller! Hur mår ni? Hur mår jag?
Det är helt okej här faktiskt. Har haft ett liv det senaste liksom. Gjort saker som en människa med en vardag gör. Levt.
Sitter just nu med datorn i knät och en Fulis tätt brevid mej. Klagar inte. 
Träffade min dejt i fredags som jag också träffade förra helgen. Kändes bra. Han är gosig. Och hade köpt dekorpinnarna jag varit ute efter så länge. Blommor är överskattat liksom. Han är en fin människa,vilket skrämmer mej. Om jag faktiskt börjar gilla honom och det liksom inte funkar. För jag är ju som jag är och det får mej att bli rädd att ta in en människa. Att människan inte ska gilla mej. Att bli avvisad är fucking hårt.
Men försöker inte att överanalyser utan bara go with the flow. Oavsett så har jag träffat en jävligt bra människa och fått ett hopp om mänskligheten,haha.

Annars så jobbar jag på. Spänner tandställningen och cyklar runt. Ska börja på färdighetsträningen nu i september. Varit på möte och fått info. Känner mej faktiskt taggad på det. Denna gången lär jag hänga med bättre och att få saker upprepade lär hjälpa mej! Har ju liksom gått igenom det en gång innan så tror det kommer bli bra!
Har ett liv iallafall. Vilket jag för 2 år sen inte trodde skulle hända. För då var jag on the edge att ta livet av mej. Men här är jag,livs levande. Lite smått självmordsbenägen från och till men vem är inte. 
Menar bara att vardagen är en vardag värd att kämpa för. Hur pissigt jag än kan må så fortsätter jag. And that's a big deal!