Maddis

För mitt skal är bara skinn
Har världens ångest över att jag börjar komma in i en såndär "Jag hatar allt med mej själv"-period. När det är liksom det som styr vardagen,mitt utseende och allt jag gör är bara äckligt och fel. Jag gillar aldrig mej själv men i perioder kommer det sjuka beteenden och synsett. Dom perioderna är förjävliga eftersom jag har svårt att kolla i en spegel utan att vilja skära upp armarna. Vill inte gå ut,vill inte synas. Är bara helt enkelt den fulaste och äckligaste människan som finns. Så jävla skevt. Snälla gå över.

En från DBTn ringde idag. Vet inte om jag nämnt att jag blev satt på väntelista efter min förra DBT. För att jag skulle få hänga med lite mer och ta om det igen. Idag fick jag veta att dom ändrat upplägget vilket gör att jag tänker gå en omgång till. Det kommer handla om samma grejer men inte vara upplagt som förra gången. Och det kommer nya människor som får dela sina historer,älskar ju att lyssna på andras historier. Så hon sa att detta skulle vara något för mej,så jag mer skulle kunna hänga med. Så nästa vecka ska jag till henne och snacka lite inför allt. Vet ju hur det funkar nu så är inte lika jobbigt. Mest bara dom nya människorna som är jobbigt,men har ju lärt mej att hantera såna situationer väldigt bra om ni frågar mej.
Så DBT igen då. Eller färdighetsträning. Det är inte en full DBT men ändå en DBT... Alltså,ja. Nu ska jag hänga med och lära mej mer har jag bestämt mej.

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad för han är bae. Deppig över att leva nu,varför kunde jag inte få leva förr? Jag passar inte in i dagens samhälle. Jag är inte någon 2000-tals människa. Har aldrig varit och kommer aldrig bli. Jag vill leva förr. När man talade fint och apparater inte var ens liv. Blir seriously deppig av det,att jag föddes så sent. Och jag vet att jag aldrig någonsin kommer kunna ändra det. Jag får liksom,tills jag dör,leva såhär. Och värre blir det. JAG PASSAR INTE IN HÄR! Fuck sake.

Ska göra en mugcake nu,är hungrig och den är god. Fick ju hem min sötning idag så nu kan jag göra sånt igen,woop! Var tufft där ett tag. Samma sak om grädde eller smör inte finns,då blir det panik. Fast har det alltid hemma,men när det börjar ta slut. Då blir det panik. Smör,grädde,sötning och vaniljpulver behövs för att överleva denna kosten. Skojar inte ens.
Idag testade jag en tisha jag inte haft sen jag var 16-17. Fällde nästan en tår. 
Svart och svår,24 år.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress