Maddis

Pärlan
Sitter här i soffan och lagar mat. Ja,det gör jag. Det är hårt att låta ugnen göra jobbet medans man själv sitter och degar i soffan,puh! Fast till mitt försvar så lagade jag ju allt INNAN ugnen,sådeså. 
Bacon och torskgratäng. Den är så god,lätt en av mina favoriter. Med zucchini och lök,omnomn. Älskar zucchini mer än livet,det är det bästa som finns. Har det fan i allt.

Har idag varit på jobbet,skittrött och halvsovandes. Ångrade sminket eftersom jag bara gäspade och tårarna rann. MEN MEN. Efter det gick jag lite snabbt på stan för att leta efter en grej men hittade ingen,får kolla mer nogrannt en annan dag. Nogrannt,stavas det så? Ser helt flippat ut. NOGRANNT. Asså?
Sen drog jag upp min cykel från förrådet och fixade till den lite. Cyklade till syrran,handlade och cyklade hem. Ramlade nästan en gång och cyklade in i en buske. Tror inte någon såg,hoppas inte det. Skrattade lite obekvämt när jag drog ur cykeln från busken. Men hallå,när man inte cyklat på fleeeera år så är balansen inte helt hundra. Borde egentligen ha hjälm tbh,kommer säkert ramla snart och skrapa knäna som när man var 10. Bara det att jag är 24 nu. 
Så ska cykla till jobbet nu i veckan. Har ställt den utanför med 2 lås. Det vanliga cykellåset och en fet kedja. Så tycker inte den borde bli snodd. Inte när det är så många andra som knappt är låsta och mycket snyggare. Min pärla borde få stå kvar. Annars gråter jag. Kommer kolla ut varje timme och se så den står kvar. 

Time to check the food. Ska kolla på Skins när jag äter,eller resten av dagen. Så trött så jag knappt orkar andas.
Favotröjan jag köpte på Lager 157 i Jönköping,älskar den så mycket. <3<3<3<3<3
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress