Maddis

Tjobre
Oj,över 1 vecka sen jag skrev något. Mest för att jag inte haft lust liksom,ibland känner jag att det är meningslöst att skriva,vart som helst. Tyckte det var meningslöst att skriva en liten nota när jag skulle handla eftersom jag ändå skulle slänga den sen. Ja,så kan det funka för min hjärna ibland. Men hej,still alive och sånt.
Jag cyklar nuförtiden,coolt va? Tog tag i det och har hittat min kärlek till cyklandet igen. När jag var liten cyklade jag överallt och hela tiden. Men sen kom tonåren,flyttade ut på landet och cykel var inget som behövdes. Sen när jag väl fick en gammal cykel så var jag för rädd för att sätta mej på den. För det var längesen och min vikt hindrade mej. Jag ville inte sätta mej på en cykel och göra punka. 
Men nu cyklar jag igen. På en grön-ish cykel med cykelkorg och hemska växlar. Och sadel. Får fan vaginaproblem av den. Men ska pimpa den lite med nya växlar,ny sadel och höja den lite. Kommer la börja snöa snart så kommer inte kunna använda den ändå men har ju en liten stund till,bättre sent än aldrig ju!
Har gjort en del saker,ganska mycket faktiskt. Så det flyter på. 
I måndags spände jag tandställningen igen,det är ömt men har släppt lite idag. I tisdags var det inte nice alls. Känns att det börjar dra ihop sej nu. Ungefär 0,4mm efter varje spänning. Galet! Ser stor skillnad,känner stor skillnad. Så häftigt. Har ingen aning hur planerna är. Hur mycket det ska dras ihop,vad som händer med mitt tandkött/sträng som går så långt ner eller hur dom ska bygga om tänderna efteråt. Känns som om dom liksom ska bygga en robot,kommer jag få robottänder? Kommer jag bli en superhjälte och mina superkrafter kommer vara att kunna bita sönder allt som finns? 
På tal om superhjältar. Suttit och glott igenom alla x-men filmerna. Hade sett 3,5 av dom men nu är dom ur världen. Dom var bra,inga favoriter men ändå bra. Gillar konceptet,mutanter och grejer. Det är coolt!

Idag är det Hjulafton (fyndigt namn) där det är massa jippon i stan och en jävla massa olika fordon. En del av mej vill gå ut för att komma ut och se mej omkring men samtidigt är det jobbigt att vara själv i stora folkmassor. Alltid skönare att ha någon att prata med. Men that's life. Gör ju mycket saker själv,det mesta faktiskt. När det kommer till fritid. Det funkar oftast bra faktiskt,vilket är skönt. Är ju inte längre beroende av någon,så skönt att kunna göra saker. 
Men lär inte gå ut. Lär sitta här i min soffa och kolla på serie/film. Det är kallt ute också,höstväder deluxe. Fast idag är det iallafall sol.
Vet ni vad jag gjorde klockan 11 idag? Mat. Alltså ställde mej och gjorde en fucking räkomelett i ugn klockan 11. Aldrig lagat något avancerat så tidigt. Diskade gjorde jag också. Stressigt var det också. Att få ordning på äggsmeten samtidigt som man stekte ägg. För det är inte bara att kläcka ägg,nej,jag måste pilla bort "snopparna" som är dom där vita äckliga sakerna på gulan. Har alltid gjort och kommer alltid göra. Därför tar det så lång tid att kläcka ett ägg. Men värt det. 
Den blev faktiskt god. Var ju tvungen att göra på ett annat sätt än eftersom jag inte äter gluten osv. Men det funkade faktiskt! Är stolt över mej själv! Nu har jag mat i 3 dagar,redan käkat lite till frulle. 

Ska sluta nu,känna som att det aldrig kommer ta slut. Såhär blir det när jag inte skrivit på ett tag. Allt kommer på en gång. Därför behöver jag egentligen skriva av mej varje/varannan dag för att lätta på trycket. Men det är jobbigt,orka liksom. 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress