Maddis

No arms, just sheets to hold me
Sitter här i soffan och försöker samla kraft att ta meds,borsta tänderna och lägga mej. Enklare sagt än gjort. Har ont i ryggen också,vill gråta lite. Ska försöka komma ihåg att införskaffa mej en massagedyna och leva med den i all framtid. Har haft problem med ryggen sen tonåren och värre blir det. SOM JAG SÄGER HELA TIDEN har ju fan en kropp som en 80 åring.
Förutom att ha ont så har jag tvättat. Ja,jag gick upp klockan 7.30 för att tvätta på en söndag. Ytterst roligt. Var så trött eftersom jag somnade sent och sov oroligt. Men jag fixade det ändå och fick allt tvättat,förutom ett par byxor............. Kände bara för att slänga ut dom och gråta. Men dom får ligga där längst ner i tvättkorgen tills jag tvättar nästa gång. Ja,så går det.
Mellan tvätten plockade jag här hemma och än en gång så rensade jag saker. Hur kan jag ha så mycket kvar att rensa när jag rensat så jävla mycket? Fattar fan inte.
Bäddade rent sängen med stödet som var här och som hjälpte mej att dra på påslakan på kedjetäcket eller vad man nu ska kalla det. FIbertäcke. Ett tungt jävla fibertäcke. Vet inte riktigt hur jag ska kunna sova med det. Kan ju inte röra mej under det och jag måste röra på mej under natten,typ byta sida att sova på. Det är viktigt. Aja,vi får väl se hur det kommer att gå. Klaustrofobiskt och tungt. Blir inte mycket bättre.
Nyduschad är jag också. Förjävla gött att få lägga sej i en nyren säng och vara ren. It's orgasmic! Det är det. Seriöst.
Hade något att säga men det försvann. Som vanligt. Var väl kanske inte så viktigt då.

Ha det gött. Nu ska jag sova. Eller mosas av täcket,vi får se.

Glad kisse bland nytvättade strumpor.

Lörsöndagsmys
Så jag gör baconchips såhär kl 00 och ska ha mitt lördagsmys som går över till söndagen. Var planerat att göra allt detta till mello men råkade prata på Skype i 4 timmar. Jaja. Är hungrig och inte direkt trött så tänkte att jag gör det nu och kollar på youtube. Lördagsmys.
Var iallafall ett trevligt samtal och det flöt på utan problem. Inte varje dag det händer. Inte varje dag jag pratar politik heller men det hände idag också och lär aldrig ta upp det igen. För har bara negativa saker att säga.
Yeah.
Nu ska jag kolla till mina chipsisar och sträcka ut ryggen 10 meter. Är så säckig och dålig på detta med hållning och bra positioner att sitta/ligga i. Så har en 80 årings rygg,skojar inte ens.
Ska upp och tvätta om 7 timmar och jag ska äta baconchips och kolla på youtube nu. Bra. Kommer gå fint detta.