Maddis

Bright lights turn me clean
Varit så jävla vuxen idag,herregud alltså! 
Gick upp kl 6 och började tvätta,på en söndag. Mellan det så diskade jag och dammade hela lägenheten. Stödet hjälpte mej med att tvätta fönster och dammsuga. Sen skurade jag badrum. Så nu är det fanimej rent här! Eller ja,det var i typ 2 minuter. Men lever med katter vilket betyder att det aldrig kan vara rent. När jag dammar något ligger det katthår överallt 5 sek senare. Jag skojar inte ens. Det är så det är.
La på den nya mattan i sovrummet som jag köpte på ikea. Blev inte riktigt som jag ville men det duger. Hade passat bättre med en rund matta men eftersom jag inte hittat någon som inte är fucking rya så sket jag i det. Detta duger,älskar iallafall färgen! Fulis är kär,som vanligt. Han är ju besatt i mattor. Han la sej direkt och började gnugga in sej i den. Han var så lycklig. Vet att han saknat en matta i sovrummet,men nu finns det en i varje rum så jag har en glad katt. Men fan ta honom om han sover på mattan istället för min säng inatt! Gråter lite då.

Så en produktiv dag. Ren lägenhet och jag är även ren. Kissnödig är jag men får ångest över att gå på toa när jag liksom gjort rent den,drar alltid på det in i sista minut. Är jag den enda? Samma sak när jag duschat,drar på toabesöket till sista minut för att vara "ren" så länge jag kan. För när man väl använder toan eller gör sina behöv efter att ha duschat är allt förstört. Jag kan inte vara den enda som gör så! Eller så är jag bara autistisk som vanligt haha.

Börjar jobba imorgon igen efter 3 veckors semester. Känns så skönt att få rutiner igen! Är så taggad att gå upp tidigt och göra något betydelsefullt igen. Har faktiskt saknat dom på jobbet också,speciellt personalen. Dom är så goa. Kommer gråta lite när den ena går i pension i september.
Så imorgon drar vardagen igång igen,skönt som fan. Att vara ledig är för mej inget positivt och har aldrig varit. Vilket jag insett på senare tid.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress