Maddis

Dammvadå?

Idag har jag inte gått utanför dörren men är det söndag så är det mindre ångestfullt eftersom 70% av befolkningen inte går ut. Dom andra 30 är troende,nykterister eller har jävligt tråkigt.
Men jag har diskat medans stödet dammsög. Heter det dammsög eller dammsugade? Jag säger båda men vet inte riktigt vad som är korrekt egentligen. Well well.
Vi pratade svettningar och jag blev tipsad en deo. Ska testa den,man kunde tydligen ha den på fler ställen än under armarna. Alltså kan man ha den på dom ställena man svettas mest. För mina armhålor är typ minsta bekymret. Svettas där jag inte ska svettas. Men har självdiagnotiserat mej själv med en släng av hyperhidros. För det är liksom till 90% det jag faktiskt lider av. Och man får ingen hjälp hos läkaren så att gå dit är inte ens nödvändigt. Jag får helt enkelt leva med det och försöka hitta lösningar som kan göra vardagen lite enklare. Som en fungerande deo till att börja med.

Annars har jag testat att göra ett tacobröd idag men har insett att med min kost så är det ingen idé att försöka med brödliknande saker längre eftersom jag inte klarar av varken smak eller konsistens. Så jag ger upp nu. Får äta min tacos i ostskålar,funkar det med! Förutom att ost=finnattack. Baksidan av kosten,finnarna angriper pga för mycket ostintag. Men kan leva med det. Ser ju ändå ut som 16 så lite tonårsfinnar passar ju sej.

Nu ska jag joina katterna och sova. Försöka. Sover så fruktansvärt dåligt så ligger från och till om nätterna och är irriterad. Fan vettu.

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress