Maddis

Kinnekulle

Mysig dag på kinnekulle med lite släkt. Mormor fyllde och vi var uppe på kinnekulle och käkade fancy buffé med fin utsikt.
Fick veta igår att detta skulle ske så kom lite plötsligt men jag hängde på eftersom jag ville så gärna träffa mormor och min låtsas morfar. Dom bor inte här och vi träffas typ aldrig. Sen har min mormor haft det väldigt jobbigt med cancer och efterföljderna av det. Så det var fint att träffa dom båda. Känner mej som 5 igen när jag kramar om dom.
Det var även trevligt att träffa dom andra som jag inte heller sett på ett tag. Ändå bor vi i samma stad. Men har aldrig haft någon tight kontakt med släkten så man träffas sällan.
Var iallafall mycket trevligt. Efteråt följde jag med min moster hem och hälsade på hennes hund,drack kaffe och pratade om livet. Blev kär i både hennes hund och lägenhet. Sch! Säg inget till mina bebisar! Dom blir alltid så svartis.

Nu ligger jag i sängen med båda bebisarna hos mej. Dom ligger på mina täcken vilket betyder att jag ligger utan. Får vänta tills någon av dom flyttar på sej,blir ju lite kyligt att ligga här näck utan täcke. Men men,dom bestämmer!
Imorgon är det UMO som gäller. Efter typ 9 månader har jag äntligen sökt hjälp. Är nervös och mår dåligt. Men samtidigt hoppas jag få något svar.
Nu ska jag hänga på katterna och försöka sova. Sover så sjukt dåligt om nätterna. Fifan!

Kom förövrigt i ett par brallor som kom på posten idag med en storlek jag inte haft sen jag var typ 17-18. Känns helt okej!

Glad midsommar!
Haft en trevlig dag tillsammans med min syster. Blev inget firande i parken eftersom jag varken hade lust och det skulle bli dåligt väder. Fast det blev det aldrig. Fattar ni eller?! Svensk midsommar UTAN regn! Istället har det varit så kvavt att huden blivit helt klibbig och bara blä. Hade föredragit regn och luft att kunna andas. 
Vi käkade gott. Potatis och sill var så värt! Omnomn. Sen käkade vi cheescake som inte smakade cheesecake men var god! Och på kvällen käkade vi lite grönsaker och dipp medans vi spelade lite brädspel. Mycket trevlig dag!
Så det första jag gjorde när jag kom hem var att duscha. Var så klibbig och äcklig! Känner mej dock fortfarande äcklig men det får gå. Har iallafall duschat bort det värsta. Kommer la klibba fast i sängen inatt. Nice.

Nu ska jag sova. Varit pömsig hela dagen så ska bli skönt att sova. God natt!
Vi var evighetens hopp
Idag,eller egentligen några dagar sedan men var för skeptisk,så nådde jag ett av dom stora målen. Jag ogillar att prata vikt osv men är för glad,för stolt för att inte göra det nu. Och vad krävdes för att jag hälsosamt skulle gå ner i vikt? Well,sunt förnuft. Med bra kost och motion kommer man långt på. Jag har alltid vetat det men inte haft orken att förändra livet. Sen flyttade jag och livet förändrades,förändras. Orkade ta tag i livet helt enkelt. 
Nu mår jag så mycket bättre fysiskt. Även psykiskt då jag vet att jag på en bra väg gör detta. Har innan gått ner i vikt på inte så bra sätt. Så det är bra nu. För varje steg jag tar orkar jag mer. 

Det är kvavt,kvalmigt eller hur man nu vill säga. Det regnar till och från men inte fan gör det luften lättare att andas. Var ute en sväng och handlade det sista till imorgon och svettades så mycket under knäna. Ja,jag svettas under knäna. Jag svettas på ställen man inte ska svettas. Skojar inte ens. Att leva med överdrivna svettningar är allt annat än roligt. Dömd att inte kunna ha färgglada kläder. Jag som älskar färg.
Gjorde pizza också. På halloumibotten. Gott men att kalla det pizza är väl kanske inte det rätta. Att få till en pizzabotten på denna kost är inte lätt. Denna är god men blir mest bara sörjigt. Alltså inte brödliknande eller hårt. Men jag har också svårt för konsistenser och vissa smaker så jag håller mej till denna. Det närmsta pizza jag kommer liksom. Och toppingen är väl ändå godast? (inbillar jag mej själv för älskar bröd mer än livet men kan inte äta det haha livet)

Imorgon är det midsommar. Inget speciellt. Vore kul att se midsommarstången men beror på väder som sagt. Annars blir det häng hos syrran med god mat. Efter all mat lär jag inte väga som mitt mål,haha. 
Som vanligt ligger Fulis här brevid mej i soffan. Han är så klängig just nu,älskar det! Han har perioder då han vill vara nära mej. Sen försvinner dom och han ligger på avstånd och bara vill att man ska kolla på honom,inte röra. Lillen är just nu helt oberoende. Känns som att jag aldrig ser henne längre. Ja,nu hoppade hon upp i fönstret. Hej,Lillen! Men hon sköter sitt och kommer när hon har tid. You know,autistiska familjen. 
Tror förövrigt det pissregnar ute. Ser ut som det men kan också bara vara mina skitiga fönster som får det att se ut så. 
Puss & kram.
Kissade typ på mej när jag såg hans face hahashagh