Maddis

Blåbär & hallon
How you been?
Jovars,står i. Gör saker man måste göra när man lever. Börjat kolla på American horror story efter systers tjat. Bra tjat,gillar den starkt. Så konstig,precis som jag.
Tvättade igår,något mystiskt förstör lukten på vissa kläder. Men inte samma kläder. Förstår verkligen inte. Det är riktigt skumt. Jag som redan hatar att tvätta,måste tvätta om några kläder. Yey.
Sen minns jag än en gång inte vad jag gjort. Kan minnas olika saker,men i det stora hela kan jag inte minnas vad jag gjort resten av en dag. Det är lite läskigt,som en blackout. Det är tomt just då. Som att jag inte existerade. Kan gå djupt in på detta men ska inte.

Just nu ligger jag i sängen. Har nu ikväll bakat 3 grejer på raken. Innan det lagade jag middag. Så jävla hemmafruig! Ska ju iväg imorgon med jobbet så fick fixa lite eget att äta. Vi ska grilla så jag köpte vegburgare och bakade "bröd". Får se hur gott det blir. 
Sen ska vi fika och ja,jag måste ju ta med eget där med. Så jag bakade en blåbär och hallonkaka och gjorde chokladbollar. Ska bli intressant att testa kakan,första gången jag gjort den.
Det är jobbigt att jag måste ha eget med och "stå ut" med det jag äter eftersom folk inte förstår varför. Men det är värt det. Annars hade jag aldrig fortsatt. Försöker svara på frågor så gott jag kan. Men lite less på det. 

Men nu blir det gos med Lillen som ligger på mej. Hoppas på sömn snart. Är och har varit trött ett tag. Så god natt!

Himlen är oskyldigt blå
Sitter och lyssnar på gamla Bieber låtar och förtär alkohol. Pendlar mellan dåtid,nutid och framtid. Stör mej på mina ojämna framtänder och har insett att det blivit ett mellanrum mellan två tänder. Vilket betyder att det funkar,det flyttar sej faktiskt. Ni fattar inte hur mycket jag längtar till att kunna se mina tänder utan att se ut som en avdankad hillbilly. För ärligt,det är så jag ser ut. Inte smickrande alls. Men snart kan jag le utan att se efterbliven ut.
Fick två nya tallrikar av stödet idag. Hade ju köpt in nytt set med tallrikar för inte så längesen. Stödet skulle diska och pajade två av dom. Plus ett glas,haha. Men hon var snäll och köpte två nya tallrikar på ikea och det tyckte jag var snällt. För inte många hade gjort det. Så nu har jag ett komplett set igen! Glaset var gammalt så det brydde jag mej inte om. Hade inte brytt mej om det inte var för att det just var nyinköpt. Men det är avklarat nu! Hon kommer nog aldrig diska hos mej igen,eller jag kommer inte låta henne. Haha,vågar inte riskera det. Jag står för diskandet nu.
Nu lyssnar jag helt plötsligt på Rammstein. Hade en pojkvän som älskade dom och det blev ganska lätt att jag också började lyssna på dom,ganska mycket. Så varje gång jag hör dom tänker jag på honom,inte på ett negativt sätt. Utan mer roligt. Minnen. Bra minnen. Förknippar helt enkelt Rammstein med honom. Men det är helt okej!
"Inlägget har återställts eftersom det stängdes ner oväntat" Haha råkade halka till med fingrarna. Alkohol gör ofta att man liksom inte fungerar som vanligt. Man blir lite klumpig helt enkelt. Men det var ju trevligt att det återställdes och inte försvann helt. Hade gråtit en skvätt då. 
Nu lyssnar jag på Ted Gärdestad. Fan vad bra han var alltså. Han och hans bror. "Älskling jag vet hur det känns,när broar till tryggheten bränns".

Ska fortsätta här. Lyssna på shuffle och sjunga med till vad som komma skall. Förtära alkohol och vara knäpp. Det jag gör bäst. Ha det fint.
Första pizzan
Har idag lämnat tillbaka mitt kedjetäcke som verkligen inte var något för mej. Hade mer eller mindre den motsatta effekten. Men nu är jag 8 kg täcke lättare.
Efter det spände jag tandställningen igen,känns nice. Hoppas det händer något nu. Att mina framtänder är i två olika höjder var också normalt,det blir så. Han förklarade men fattade inte så mycket. Kommer även slipas och fixas sen. Längtar tills den dagen jag kan le och faktiskt inte må dåligt över det. 

Resten av dagen har jag hängt med syrran. Vi gjorde pizza och experimenterade med bottnarna. Inte en enkel match. Man tog mjöl för givet förr. Det är svårt utan det. Men min botten blev faktiskt god! Första gången jag gjorde pizza sen jag ändrade kost. Gott var det iallafall!
Är trött och ska sova med en katt mellan benen och den andra stirrandes i fönstret. God natt!