Maddis

Söndag igen

Veckorna och helgerna går snabbt. Gör saker hela tiden,snacka om kontrast från hur jag levde förr då jag kanske gick utanför dörren 2 gånger i veckan för att handla.
Har haft fullt upp denna vecka. I torsdags var jag i Göteborg och sydde ihop mina piercingärr. Det var en upplevelse,väldigt coolt faktiskt. Punchade bort en bit hud,klippte av tunneln och sydde ihop. Låter konstigt och ganska hemskt men var hur chill som helst. Det som kändes mest var när det skulle sys ihop och den där "nålen" gick igenom huden. Men allt gick bra och det blev 9 stygn totalt. 7 hål fixades och ett av dom behövde 3 stygn då det var större än dom andra pluttarna. Är väldigt förväntansfull över resultatet som kommer synas inom dom närmsta månaderna. Stygnen ska tas bort om typ 5 dagar,får hoppas vc hjälper mej.
Han som utförde ingreppet var typ den skönaste människan jag träffat. Förstår nu varför han har så bra rykte. Mycket snäll och go människa som verkligen brydde sej och tog hand om en på bästa sätt. Det var en fin upplevelse trots att jag låg nedblodad under hans omhändertagande haha.
Efter det var vi på Ikea. Jag hade tejp runt munnen och torkat blod som tittade fram. Folk kollade fundersamt och jag hade gjort detsamma om jag såg mej.
Fick köpt min efterlängtade resårmadrass och har nu en komplett säng! Är så lycklig!
Köpte annat också,såklart. Insåg senare när jag betalade räkningar att oj,har räknat ganska fel. Så är mer eller mindre barskrapad men förhoppningsvis löser det sej snart.
Påväg hem dog bilen mitt i ingenstans. Vi fick bli bärgade till närmsta mack och fick där en hyrbil så vi kunde ta oss hem. Min madrass fick inte plats i den nya bilen så den fick jag dagen efter.
Det var en bra dag som gick åt helvete. Men jag har typ alltid otur,så det är vardagsmat för mej.

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt. Tog ledigt från jobbet på fredagen efter allt krångel på torsdagen. Kom hem på natten och kände mej för trött för att orka jobba. Och jag hade inte jättestor lust att gå dit med nygjorda stygn och torkat blod överallt.
Det läker bra. Har börjat klia vilket betyder att det läker. Är frustrerande att inte kunna tvätta hela ansiktet då det helst inte ska komma vatten osv på det. Alltså ska jag hålla munnen ifrån att tvättas. Så det är fortfarande lite torkat blod runtom men inte så man ser det jättetydligt. På långt avstånd ser det ut som att jag har piercingar faktiskt.
Kommer vara tvungen att förklara på jobbet och sen DBTn varför jag ser ut som jag gör eftersom alla kommer fråga. Kommer bli jobbigt på jobbet eftersom vi är lite "speciella" vi som är där och det är svårt för mej att förklara så dom hänger med. Speciellt när det kommer till att jag har "sytt igen piercinghål".
Men men,lär ju få diskutera iallafall haha.

Nu ska jag chilla i sängen tills jag är redo att sova. Imorgon börjar en ny vecka and I'm not ready for that shit. Welly well! Let's do this!

Helgen

Min fredag bestod av fjärilar i magen och allt vad det innebär.
Åkte buss helt själv för att träffa den där människan som får mej att le. Vi åkte till Ikea och jag handlade för mycket,som man brukar göra där. Fast han handlade mer,så jag var inte värst.
Jag fick se hur han bodde vilket verkligen inte var en ungkarlslya. Det var så mysigt och murrigt. Fick även hälsa på hans 3 katter varav en är väldigt skygg men kom ändå fram och sa hej lite snabbt. En annan la sej under min filt,mellan mina ben och sov när vi kollade på film. Och det var inte så vanligt,att dom gjorde så. Så det kändes väldigt bra,att dom kom fram till mej när dom inte brukar komma fram till folk. Minstingen i skaran var mest avundsjuk och sur för att jag antagligen tog hennes plats i sängen,eller jag tog väl honom ifrån henne haha. Så bortskämd!
Fick middag lagad vilket var första gången i mitt liv. Alltså att en jag dejtar/är ihop med lagar mat. Jag har alltid varit den som fått göra det. So it was special.
Det var iallafall hur mysigt som helst trots att det var ovant att sova två i en 120 säng men det gick. Fast jag sover ju aldrig bra så det var ingen direkt skillnad.
Åkte hem dagen därpå och lyssnade på när han pratade om massa historiska saker i bilen. Oh,how I love history!
Luktar fortfarande kille,ni vet såndär tvål killar har,axe and stuff. "Ja,nu är det din tur" sa han när han sträckte fram tvålen. För jag brukar fråga om han klarar av att lukta min tjejiga tvål när han är här. But no worries,i fucking love the smell av herrparfym osv.
Anyways,it was nice. I mean,really nice. Fan vad jag gillar den där jäveln,så jävla jobbigt ju.

Idag sov jag skitlänge. Kände redan då att dagen var förstörd. Men drog ut och körde min gå och springrunda som den hurtiga människa jag är. Ord från en kompis jag träffade påvägen!
Hann att springa lite i skogen tills jag tvärt stannade och fick panikångest helt enkelt. Var väldigt länge sen jag fick panik på det sättet. Turligt nog var jag i skogen så kunde bara släppa allt och inte behöva bry mej om omgivningen.
Vet inte vad som hände. Ville just då dö,fuck tillbaka alla självmordstankar. Känslorna bara översköljde mej. Blev arg och frustrerad när jag hade lugnat ner mej. Det spelar ingen roll om vardagen är bra,det kommer ändå. Det kändes bara meningslöst att fortsätta liksom.
Mår fortfarande ganska piss,men det är inget panikartat längre. Mer molande ångest liksom. It sucks.

But well,life goes on. Ny vecka imorgon,den är fylld med saker. Jobb,DBT,tandregleringen,blodgivning,Göteborg,göra ärrkorrigering,träna and so on. So busy alltså.