Maddis

Chocolate chip cookies

Nyduschad med nyrakade ben. Den som fattas är nyrena sängkläder men det blir nästa gång!
Satt och rakade benen framför datorn,orka göra det i duschen. Så jävla komplicerat bara. Fast resten av kroppen rakade jag i duschen,det är inte lika komplicerat. Eh...
Bakade kakor förut också. Chocolate chip cookies. Glömde av tiden så dom var inne lite för länge men smakade gott ändå. Inte ätit kakor på över ett år och kom över detta recept och var tvungen att prova. It was magical! Alltså kakor. Fuck så gott. Själva grejen. Men så mycket mandelmjöl som krävs and it's so fucking expensive. Inte som en 2kg mjöl för typ 10 spänn. Fast det är väl bra ändå,så gör man det inte så ofta liksom.

Har annars varit på habiliteringen. Givande som vanligt. Efter det tänkte jag kolla in lite snabbt på Cubus som öppnade idag. Hann att se affären lite snabbt men gick ut eftersom det var för mycket folk. Men det såg helt annorlunda ut,H&M hade sin lokal där förut men flyttade och nu tog Cubus över det. Såg fräscht ut! Får kika in nästa vecka,när typ allt är slut haha.

Imorgon har jag fullt upp. På riktigt. Ska till jobbet,och innan det måste jag göra ordning allt hemma och packa lite nödvändigheter. Efter jobbet ska jag hinna till Apoteket innan jag ska till Specsavers och prova ut nya linser. Sen ska jag försöka hinna med en buss och dra iväg till den där killen jag alltid snackar om. Sen drar vi iväg till Ikea. Har hittat någon som älskar Ikea,alltså snacka om dreamguy liksom. Efter det åker vi till honom och jag stannar över. Första gången jag är där,känns nervöst. Måste bli accepterad av hans katter liksom. Men ska bli kul o se hur han bor. Och inkräkta lite på hans liv.
Och det bästa var att han frågade om jag ville stanna över. För jag vet att han ogillar att ha folk hemma,han är lite som mej där. Så I was like naaaawwwww.
Men ska bli kul. Lär däcka ganska tidigt kan jag tänka mej. Fast vi är såna jävla gamlingar och brukar lägga oss tidigt och vakna svintidigt. That's how we roll.

Okej,måste försöka sova. I have so much to do. Går tom upp 1 timme tidigare så jag i lugn takt kan göra allt. Inte för att det egentligen är något speciellt jag behöver göra mer än att ta med piller och laddare haha. But still.
God natt iallafall!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress