Maddis

Grannen sjunger och jag ska sova

Helgen har varit okej. Tränat i vanlig ordning,degat i soffan,hälsat på min kompis och sen minns jag inte så mycket mer. Går sådär med att komma ihåg saker nuförtin.
Fulis fyllde iallafall år igår,hela 5 år! Fattar fan inte vart tiden tagit vägen. Har jag haft honom i 5 år? Hur? Alltså... var 19 (!!!!????) när han kom in i mitt liv. NITTON! Ett jävla socbarn med död som framtidsplaner. Och mitt i allt kom han.
Utan honom,utan Lillen hade jag inte varit här idag. Låter cheesy men det är så. För jag visste att ingen skulle ta hand om dom på bästa sätt. Ingen skulle älska dom som jag. Och allt jag vill är att dom ska må bra.
Så här är jag. Med mina två bebisar som betyder världen för mej.
Så ja,5 år igår. 5 år blev min lille pojk. Och många fler blir det! Jag och mina katter mot världen!

Idag var det jobb i vanlig ordning. Var konstigt utan M som gått i pension. Jag och en annan personal skojade förra veckan att vi skulle ringa M och kolla läget nu när hon inte jobbar. Vi ringde henne! Så vi satt och pratade med henne som bara skrattade. Jag sa till henne att hon varit borta tillräckligt,kom tillbaka! Men hon får njuta av pensionen nu,leva loppan!
Efter jobbet hängde jag lite på bibblan,käkade ölkorv och läste i min DBT pärm. Har 1,5 timme dötid efter jobbet på måndagar innan DBTn börjar så brukar chilla och få i mej något. Tråkigt nog kan man inte sitta ute i solen längre.. Kyligt som fan,och snabbt gick det!
DBTn gick bra,så trött bara. Men hänger med mer nu och vågar fråga om jag inte förstår. Så det är positivt bara!
Har annars bara degat hela kvällen. Halvslumrade till i 1 timme efter maten. Är lika trött nu så ligger i sängen och ska sussa.
Imorgon ska jag cykla till spåret med stödet. Där ska vi powerwalka lite. Har inte vågat mej dit ännu men nu så! Har fullt hela veckan,blir rörigt men min älskade telefon håller reda på sakerna,vad skulle jag göra utav min kalender liksom. Inget hade funkat!
God natt iallafall!

- .
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress