Maddis

Helgen

Min fredag bestod av fjärilar i magen och allt vad det innebär.
Åkte buss helt själv för att träffa den där människan som får mej att le. Vi åkte till Ikea och jag handlade för mycket,som man brukar göra där. Fast han handlade mer,så jag var inte värst.
Jag fick se hur han bodde vilket verkligen inte var en ungkarlslya. Det var så mysigt och murrigt. Fick även hälsa på hans 3 katter varav en är väldigt skygg men kom ändå fram och sa hej lite snabbt. En annan la sej under min filt,mellan mina ben och sov när vi kollade på film. Och det var inte så vanligt,att dom gjorde så. Så det kändes väldigt bra,att dom kom fram till mej när dom inte brukar komma fram till folk. Minstingen i skaran var mest avundsjuk och sur för att jag antagligen tog hennes plats i sängen,eller jag tog väl honom ifrån henne haha. Så bortskämd!
Fick middag lagad vilket var första gången i mitt liv. Alltså att en jag dejtar/är ihop med lagar mat. Jag har alltid varit den som fått göra det. So it was special.
Det var iallafall hur mysigt som helst trots att det var ovant att sova två i en 120 säng men det gick. Fast jag sover ju aldrig bra så det var ingen direkt skillnad.
Åkte hem dagen därpå och lyssnade på när han pratade om massa historiska saker i bilen. Oh,how I love history!
Luktar fortfarande kille,ni vet såndär tvål killar har,axe and stuff. "Ja,nu är det din tur" sa han när han sträckte fram tvålen. För jag brukar fråga om han klarar av att lukta min tjejiga tvål när han är här. But no worries,i fucking love the smell av herrparfym osv.
Anyways,it was nice. I mean,really nice. Fan vad jag gillar den där jäveln,så jävla jobbigt ju.

Idag sov jag skitlänge. Kände redan då att dagen var förstörd. Men drog ut och körde min gå och springrunda som den hurtiga människa jag är. Ord från en kompis jag träffade påvägen!
Hann att springa lite i skogen tills jag tvärt stannade och fick panikångest helt enkelt. Var väldigt länge sen jag fick panik på det sättet. Turligt nog var jag i skogen så kunde bara släppa allt och inte behöva bry mej om omgivningen.
Vet inte vad som hände. Ville just då dö,fuck tillbaka alla självmordstankar. Känslorna bara översköljde mej. Blev arg och frustrerad när jag hade lugnat ner mej. Det spelar ingen roll om vardagen är bra,det kommer ändå. Det kändes bara meningslöst att fortsätta liksom.
Mår fortfarande ganska piss,men det är inget panikartat längre. Mer molande ångest liksom. It sucks.

But well,life goes on. Ny vecka imorgon,den är fylld med saker. Jobb,DBT,tandregleringen,blodgivning,Göteborg,göra ärrkorrigering,träna and so on. So busy alltså.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress