Maddis

Helg

Helg,faktiskt skönt. Har varit igång all week long så vill bara ha noll måsten just nu.
Min crush kom igår och vi gick en promenad,visade upp en liten del av staden. "Vi har Nordens största torg" sa jag. Vi gick dit och jag såg besvikelsen. "Jaha..."
Tittade på film och myste på kvällen. Försökte även sätta på benen på min säng men kom fram till att man måste köpa någon form av beslag som man sätter på sängen för att sen kunna sätta på benen. Det kunde dom inte liksom upplyst om innan. Och Ikea är dom enda som verkar sälja dom separat så får vänta tills jag kommer dit. Vilket förhoppningsvis blir snart då jag måste köpa resårmadrass också. Men min crush anmälde sej frivilligt att åka dit,han kommer ångra sej när han måste dras med mej i en butik med inredning.

Idag kände jag inte för att gå till jobbet när jag hade en mysig människa brevid mej. Men duktig som jag är gick jag upp ändå. Mer än 1 timma senare. För sängen var skön.
Vi duschade och jag hann konstigt nog med allt på typ 20 min? Annars har jag 2 timmar på mej. Hann dock inte med mitt morgonte men drog med mej lite kvarg till jobbet.
Så fick pussa lite på honom innan vi skiljdes åt. Kallt var det också,måste börja använda halsduk nu för att täcka snibbarna med. Det dryga med töjda snibbar,måste hålla dom varma när det blir kallt. But worth it.

Nu har jag lagt mej. Däckade typ 2 timmar i soffan efter jobbet eftersom jag satt och halvsov på jobbet och var nära på att dra hem tidigare. Så jobbigt trött. Det är hårt att vara social.
Nu ska jag försöka vara lite mindfull och sen sova. God natt!

Sen jag bestämde mej för att bli organdonation så ville jag även bli stamcellsdonator men uppfyllde inte kravet för BMI. Jag vägde för mycket helt enkelt. Men nu kunde jag utan problem få vara med vilket känns så himla bra. Det betyder att jag kanske nångång kan hjälpa någon. Känns fint.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress