Maddis

Långdag

Det är ett under att jag inte somnat ännu. Och att jag inte somnade i soffan förut cuz im tired af.
Vaknade innan alarmet,i vanlig ordning. Hade ingen grädde hemma så inget morgonte vilket resulterade i inget alls.
Insåg att jag fått såpass långt hår att jag kan våga det,vilket jag testade imorse. Som sen var borta 2 timmar senare. Livet med platt,slickat och noll texture hår.
Slutade tidigare på jobbet för att kila till tandregleringen. Det hade gått igen nästan 1 mm sen jag var där sist,blev helt paff! Han sa även att jag var jätteduktig på att hålla rent,vilket jag varit smått nojig över. Han var även snäll och slipade bort det ojämna på ena tanden så dom är lagom jämna nu,halleluja! Störde mej som fan på det men nu så!
Han vill ha igen minst 1 mm till vad jag förstod,troligen mer. Och jag får komma dit tätare än vanligt eftersom tiden tickar. Efter december är det inte längre gratis för mej. Så drömmen vore ju att bli klar i år men ser inte ljust ut. Och allt är diverse läkares fel. Har kämpat som en krigare för att vara där jag är nu.
Jag sa att jag var skitglad när jag låg där i stolen och kollade på mina tänder. Han skrattade lite och sa att det går jättebra. Han ler typ aldrig,riktigt stoneface den där. Men han är bra!
Och jag är glad att det går åt rätt håll!

Efter det köpte jag på mej ölkorv och en Loka för att få i mej lite innan jag skulle till DBTn och sitta i ett varmt rum i 2 timmar.
Satt och lyssnade på musik vid ån. Käkade ölkorv,drack Loka och filosoferade. Körde mindfullness helt enkelt. Dom blev stolta över mej på DBTn,haha.
Efter det handlade jag. Slängde sen ihop äckligt käk och packade ihop det sista av sängramen.
Nu ligger jag ganska utslagen i sängen. Ska bara koppla av till youtube tills jag somnar.
Imorgon blir det sängramshämtning och synundersökning för linser,yey!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress