Maddis

This beat makes me go wild
Klockan är i skrivandets stund 23.18 en lördagskväll. Vibe sitter i fönstret och kollar in i väggen,slickar sej lite emellanåt och blickar ut i den mörka natt. Lillen ligger på sin tron,blickar ut över vardagsrummet med sina uppspärrade ögon som hon inte vet hur man stänger. You scary,Lillen. Min crush kallar henne The snake,som den orm hon är. Skrattar varje gång.
Jag själv sitter i en krökig position och har precis intagit kvällspills. Hör grannens inte så diskreta musik så kände att jag också skulle sätta på lite musik,från datorn som har sämst ljud men till skillnad från andra så har jag respekt. YEAH,IM LOOKING AT YOU GRANNJÄVEL!

Idag var det tid att gå ut och röra på fläsket. Fick liksom feeling för det. Så drog på mej walkingclothes och drog mej ut på en powerwalk med en skitful tofs mitt på huvudet. Men fan vad söt jag var.
Gick en skogspromenad och testade att jogga. Det gick. Inte så att jag joggade 10 min i sträck men jag kunde liksom göra det utan att knäna vek sej,utan att kippa efter luft efter 2 steg. Så det var en häftig upplevelse som jag vill göra om och bli bättre på. Ett mål jag har i livet är att springa. Att springa halvmaran eller något sådant. Att springa för att det är skönt,utan att det är jobbigt och kroppen viker sej. Det ska jag göra.

Efter en timmes powerwalk och lite joggning så har jag sprungit runt rastlös här hemma. Kollade på en film förut,Mike and Dave needs wedding dates,tror jag den hette iallafall. Jävligt dålig men skön att bara slappkolla på liksom. Nämnde jag att jag diskade imorse när jag gått upp? Alltså... Första gången i mitt liv typ. Hade lagt disken i blöt igår men somnade ifrån den så jag tog tag i den imorse. Så jävla duktig ibland alltså.
Pratade en snabbis i le phone med le crush. Första gången vi pratat i telefon faktiskt. Där ser man utvecklingen. Har träffat han flera gånger men inte förens nu har jag hans telefonnummer. Förr bytte man nummer direkt och smsade sent till natten. Nu chattar man på nätet. Det är ju bra det också men är uppvuxen med det andra så kan sakna det,lite mer personligt liksom. 

Ska lägga mej snart,efter tandborstning och sådant. Imorgon ska jag montera ner min sängram. Det gör ont i mitt hjärta,ja. Men finns inte så mycket annat att göra. Kommer suga. Monterade ju fanimej upp den nyss. Helvete.
Så går det när man försöker vara hurtig..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress