Maddis

Jag lovar

Är sådär jobbigt nere av orsak I don't fucking know. Blir så frustrerad. 

Allt som mitt huvud får fram är att skada mig själv,överdosera diverse saker för rus och bara allmänt trigga mig själv. Blir så jävla ledsen av det,att fortfarande behöva bråka med denna skiten. Att fortfarande ha ett behov av att göra mig illa. It sucks.
Det enda jag kan göra är att försöka mota bort allt och det jag inte lyckas mota bort får jag helt enkelt bara övertala mig själv till varför jag inte borde göra det.
Maddis. Du vill inte ha fler ärr,du mår redan dåligt över dom du har. Du vill inte att din pojkvän ska se något sånt. Du vill inte sitta där dagen efter med ångest över allt du gjorde dagen innan. För om du klarar dig igenom denna dag så är chansen stor att morgondagen kommer kännas bättre. För ditt mående går upp och ner. Ja,det är nere nu men det kommer gå upp. Stå ut. För det blir bättre. Jag lovar.

God natt

Var på Ullared i måndags,blev fattig. Egentligen borde jag skriva var _i_ Ullared och PÅ gekås. Men att vara pk är tråkigt.

Fick med mig en del hem. Fyllde inte en vagn på höjden som min kp gjorde iallafall. Hon gick all in.
Var iallafall lagomt med folk,kunde gå runt och kolla utan problem och det var väldigt trevligt. Resan dit tog 7 år. Resan hem gick snabbare,thank god. Allt som allt var vi borta i typ 11 timmar. Är fortfarande utmattad och försöker ta igen mig. Blir frustrerad över sånt här,något jag alltid kommer få leva med. Att bli utmattad när jag gör saker. Men jag försöker lära mig att leva med det bara och lära mig att hantera det. För mitt liv kommer alltid se ut så.

Har gått på autopilot sen dess. Minns knappt saker jag gjort och har mest bara varit levande. Inte levt.
Imorgon är jag ledig så har planerat att bara vara hemma och ta hand om lite sysslor i hemmet. Vila upp mig och inte vara bland människor. Får se hur det kommer gå. Rastlös med noll ork är inte något att hänga i granen.
Men behöver verkligen vila upp mig. Har varit lite för mycket sen förra veckan. Idag var jag och firade min lillasyster efter jobbet. Hann inte sätta mig i soffan utan blev sängen direkt. Så.himla.trött.
Sånt är livet. Nu säger Fulis åt mig att lägga ner mobilen och sova. Okej,Fulis.. Du bestämmer. Lillen ser mest bara dömande ut där hon ligger bakom Fulis. Hmm..


Min sminkning blev så on fleek idag men glömde ta massa selfies. Fuck.
Natti hälsar trollen!
Helgen

Haft en väldigt trevlig helg. Igår var jag,min bf och hans mamma iväg till Ikea och shoppade loss. Eller ja,hans mamma shoppade loss haha. Var mycket trevligt men tröttsamt med alla folk osv. Jag vet att jag för resten av mitt liv aldrig kommer fungera normalt bland folk. Det är så det är och jag försöker bara inse och leva med det. 

Efter Ikea som vi var på i typ 4 timmar så åkte vi och veckohandlade som vi gör varje helg när jag är hos honom. Trötta och slitna kom vi hem. Men med lite drinkar,musik och matlagning så höll vi oss alerta! 

Idag var vi hos min mors kille och grillade. Hade extremt dåligt samvete som visste att han skulle köra hem en lång bit när han var trött och på sin lediga dag. För tiden sprang iväg och det blev lite sådär "shit,we need to go now".
Kände mest hur mycket distansförhållanden suger. Hur mycket energi det tar bara för att få umgås en dag. Längtar till den dagen jag har honom nära och kan pussa på honom när jag vill. Och inte må skit över att ta upp hans lediga tid då den är jävligt viktig för honom eftersom han jobbar som han gör. Så yeah,jag har ofta dåligt samvete. Trots att det han gör är
frivilligt. Men mitt huvud tycker tydligen att jag bara gör fel,haha. Det vanliga!

Aaaaanyways. Fick en Chromecast idag. Skulle egentligen få den nästa vecka men eftersom jag tjatade om att köpa en på Ullared och min bf gömt undan denna så fick han ge mig den nu istället. Visste att han gömde något för mig men inte vad eller när jag skulle få se det. Så jag tjatade en del under helgen nyfiken som jag är.
Idag fick jag något jag velat ha sen vi började träffas eftersom jag insåg vad en Chromecast är när jag var hos honom. Typ världens smartaste grej!
Så jag blev sådär löjligt rörd och kände mig otroligt bortskämd. Fattar fortfarande inte hur jag fick någon som honom. He's pretty amazing.

Nu måste jag sova. Heldag på Ullared imorgon. Vad har jag gett mig in på? Är utmattad!