Maddis

Artonde april
Har varit ledig sen i torsdags men inombords har jag inte haft någon ledig dag. Varit högvarv i både kropp och knopp så idag på jobbet gäspade jag i stort sett hela tiden. 
"Men,är du inte utvilad efter långledigheten?". No,no i'm not. Har liksom varit full rulle sen jag fick ledigt. Igår var den enda dagen jag bara stannade hemma och försökte chilla. Gick sådär. Låg kvar i sängen längre än vanligt för hade ingen lust att gå upp. Kände mig inte taggad. Att gå upp själv. Att vakna själv. Att sova själv. Ja,förutom trollen. Men det är svårt för dom att efterlikna en vuxen kropp på 195 cm. Ja,min pojkvän är lång. Och mysig att murra ner sig i. Känner mig så trygg i hans famn. Kanske för att jag är 30 cm kortare. Eller så gör han mig bara trygg överlag. (Ja,ja det gör han)
Skulle aldrig kunna tro att jag skulle sitta och lipa över att sova ensam. Förr klarade jag inte att sova brevid någon och så fort jag blev ensam så la jag mig och bara HALLELUJA! Nu... Ja,nu är det bara jävligt tråkigt och omysigt. Vill sova brevid min pojkvän typ hela tiden,okej. Och vakna upp brevid honom för att morgonpussas med morgonandedräkt. Och tjoa åt katter som är morgonpigga och river allt i sin väg. Ja,det är så jag vill vakna.

Fulis står brevid mig och slickar sig runt munnen. Antingen har han precis ätit eller så är han sugen på en bit av mig. Hoppas på det förstnämnda eftersom man hört mardrömmar om katter som äter människor när dom kolat. Fan,om mina troll skulle äta mig om jag råkar dö i hemmet,då jävlar ska jag hemsöka dom så mycket!

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress