Maddis

God natt

Var på Ullared i måndags,blev fattig. Egentligen borde jag skriva var _i_ Ullared och PÅ gekås. Men att vara pk är tråkigt.

Fick med mig en del hem. Fyllde inte en vagn på höjden som min kp gjorde iallafall. Hon gick all in.
Var iallafall lagomt med folk,kunde gå runt och kolla utan problem och det var väldigt trevligt. Resan dit tog 7 år. Resan hem gick snabbare,thank god. Allt som allt var vi borta i typ 11 timmar. Är fortfarande utmattad och försöker ta igen mig. Blir frustrerad över sånt här,något jag alltid kommer få leva med. Att bli utmattad när jag gör saker. Men jag försöker lära mig att leva med det bara och lära mig att hantera det. För mitt liv kommer alltid se ut så.

Har gått på autopilot sen dess. Minns knappt saker jag gjort och har mest bara varit levande. Inte levt.
Imorgon är jag ledig så har planerat att bara vara hemma och ta hand om lite sysslor i hemmet. Vila upp mig och inte vara bland människor. Får se hur det kommer gå. Rastlös med noll ork är inte något att hänga i granen.
Men behöver verkligen vila upp mig. Har varit lite för mycket sen förra veckan. Idag var jag och firade min lillasyster efter jobbet. Hann inte sätta mig i soffan utan blev sängen direkt. Så.himla.trött.
Sånt är livet. Nu säger Fulis åt mig att lägga ner mobilen och sova. Okej,Fulis.. Du bestämmer. Lillen ser mest bara dömande ut där hon ligger bakom Fulis. Hmm..


Min sminkning blev så on fleek idag men glömde ta massa selfies. Fuck.
Natti hälsar trollen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress