Maddis

Helgen

Låg kvar i sängen i hundra år innan jag gick upp. Var trött och allmänt skitseg. Veckan som varit har,ja,varit lite mycket. Mycket jag gjort liksom. Bra grejer,men jag blir lätt trött så yeah.

Men påsk var väldigt fin! Vi var hos min pojkväns mormor och morfar,fick träffa lite av hans släkt. Vi käkade och drack gott. Umgicks och hade det trevligt. Alla var väldigt trevliga och jag tror jag blev accepterad. Jag blev iallafall välkomnad tillbaka så det är ju positivt!
Innan vi åkte till mormor och morfar så var vi hos hans föräldrar. Fick påsk"godis" och påskpresent av hans mor. Helt sjukt hur generösa hans föräldrar är. Fick vin och massa nötter. I paketet låg badbomber från Lush. Alltså såna som ser skitcoola ut och som jag alltid velat testa! Har själv inget badkar men le boyfriend har så ska testa det till helgen när jag åker till honom! Badbomb och ett glas vin,behövligt!
Efter mormor och morfar åkte vi en sväng till min pojkväns vän eftersom vi skulle lämna en grej. Han har en hel gård så jag fick hälsa på massa djur! Blev bästis med ett lamm och fick träffa en ankunge för första gången i mitt liv! 
Vi gick och la oss direkt när vi kom hem. Båda var väldigt trötta eftersom vi vanligtvis  går och lägger oss efter Bolibompa.

Kort och gott,väldigt fin helg. Känns pirrigt att jag träffat hans släkt och att hans föräldrar faktiskt gillar mig. Lite overkligt. Även att jag är skitkär och har turen att få vara med någon så fin som honom är sådär tihiiiii.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress