Maddis

Tredje april

Om några timmar slår jag från 24 till 25. 03.02 om jag minns rätt,då kom jag till jorden. Den 4 april. På BB i Karlstad.

Tjugofem bast alltså. Trodde inte jag skulle få uppleva den siffran. Trodde inte jag skulle få uppleva 24 heller. Men här är jag,livs levande. Blod,svett och tårar har spillts men här står jag efter allt. 
Jag tror inte någon någonsin kommer förstå hur illa det faktiskt var. Det är knappt så jag förstår. Och att jag idag är där jag är,det är så svårt att få in. Men jag trotsade alla odds och långt inom mig hade jag väl en gnista som drogs fram mer och mer med all stöttning jag fick. Och här står jag och lever. Jag överlevde.

Har fått otroligt mycket fin respons efter artikeln om mig kom ut idag. Innan jag själv hade hunnit läsa så hade jag fått massa meddelande om det. När jag väl läste så blev jag glad. Det var konstigt att läsa om sig själv men roligt. Att det som stod bara var positivt och absolut inget som den jag var skulle säga. Vilket är bra,för den jag var är något jag aldrig vill bli igen. Jag vill att det ska förbli en skugga av mig,men inte den jag är.
Det var iallafall en rolig upplevelse och att utmana mig själv går bättre och bättre för varje gång. 
Så efter en glad dag blev jag irriterad över att jag lät mig översköljas av dåliga känslor och då blev nere. Men kan mycket troligen vara pga att jag dragit upp en del och pratat om känsliga saker idag. Det kanske kom ikapp. Fortfarande irriterande. Ville inte lägga mig ledsen när jag varit glad hela dagen. Men yeah,imorgon är en ny dag! Min födelsedag!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress