Maddis

Två dagar innan

Satt förra veckan och bestämde mig för att,för första gången i mitt liv,ha en liten bjudning eftersom jag fyller år snart. Så idag hade jag det,två dagar innan jag fyller. Att tjuvstarta är bra!

Kände mest att nångång ska ju vara den första och jag är ju fanimej vuxen nu. Så jag bjöd in åtta pers till min lägenhet på 45kvm. Och det gick finfint! 
Bjöd på middag eftersom jag tycker det är lite roligare än fika. Prestationsångesten var hög när jag stressade mig igenom matlagningen med en pojkvän som mest pussade på mig och försökte lugna ner mig. Men det gick bra och jag tror maten gick hem. Jag tyckte den blev bra iallafall!
Så det var väldigt trevligt och mysigt. Blev nästan 4 timmar av tjat och skratt vilket antagligen tyder på att vi hade det väldigt trevligt. 
Fick jättefina presenter och kände mig väldigt bortskämd. Min pojkvän hade tom med blommor och en present från hans föräldrar. Jag har aldrig fått något av en pojkväns föräldrar så det kan hända att jag blev tårögd när jag fick det. För det var så fint.
Allt var fint! Är så himla glad över allt och att människorna jag bjöd kom för min skull. Och att ha min pojkvän där var så himla fint. Där satt han med min familj och människor jag bryr mig om. Och han passade så bra in. Allt kändes så himla bra. Satt och log för mig själv under tiden och bara kollade på honom. Hur jävla lycklig han gör mig. Hur glad jag är att få ha honom i mitt liv. För alltså,han är fan helt jävla perfekt för mig.

Nu ska jag sova efter att ha halvsovit i soffan en stund. Är trött hela tiden,nu igen. Vet inte vad det beror på just nu. Men det är väl bara att härda!
På tisdag blir jag 25 bast. Det är tydligen stort. Jag blir bannad att gå till UMO,det är ju tråkigt. Ska njuta av mina ungdomsår dom sista dagarna nu! Och antagligen skratta när jag ser mig själv i tidningen i veckan. Blev intervjuad i fredags eftersom jag fick privilegiet att få vara med i tidningen då jag fyller och dom ville skriva om mig. Så jag gick ur min comfort zone och tackade ja till det. Sorgligt nog behövde jag stå framför en kamera och försöka se inte alltför obekväm ut. Så ska bli intressant hur uppstoppad och obekväm jag kommer se ut inför hela Skaraborg. Och internet... Men jag har sån självdistans och är inte längre 16 och jätteosäker. Tar det som det kommer helt enkelt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress