Maddis

Dagen efter gårdagen
Det var lucia igår,vi hade ett litet tåg från högstadiets musikklass som kom och sjöng låtar som jag aldrig hört. Är jag gammal? Vad hände med lusselelle? Staffan? 2017,what u doin?
Det var mys iallafall eftersom jag inte sett luciatåg sen mina yngre syskon gick på dagis. Så ja,det är en jävla massa år sen.
Kollade på när dom åt lussekatter. Vilket jag fått göra många gånger detta året. Det svider lite eftersom lussekatter är typ det godaste som finns. Så dat sucks.

Åkte även till min pojkvän. Vi åt tapas på en restaurang och kollade på star wars som var en besvikelse. Cringe och dålig handling. Men men,det var mysigt. Som det alltid är med honom för han är,ja,mysig.
Ska ta bussen hem inom kort. Har städat lite och umgåtts med kissarna när han jobbar och sliter. Har slickat igen 12 kuvert med julkort oxå. Har en jobbig smak i munnen. Men vad gör man inte för att vara cute o skicka julkort. Det är typ det bästa med julen. Göra egna julkort och skicka iväg till folk man bryr sig om. (null) (null)
(null) (null)
(null) (null) (null)     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress