Maddis

”What’s this christmas u talking about?”
Kom på mig själv när jag borstade tänderna att jag kanske mår illa för att jag glömt bort att äta sen 9 imorse. Kände mest ??? Vad hände där liksom. Äter annars duktigt frukost,lunch och middag. Nu räckte tydligen lite kvarg kl 9 en hel dag. Enligt hjärnan. Som helt klart inte funktionerat som den ska. Vilket den vanligtvis kanske inte gör så bra heller men den kommer iallafall ihåg att äta. Och vara hungrig. Det är den bra på. 
Förutom att inte ha ätit på ett tag så har jag iallafall fått i mig 2 koppar kaffe,alltid något! Perfa på fastande mage (haaaaa haaaaaa).
Har hämtat ut paket som är blivande julklappar. Och slått in typ alla presenter jag hade liggandes överallt här hemma. Good job. Nu väntar jag på det sista och sen är jag typ done. Gått helt okej med att köpa julklappar i år. Kanske spenderat lite för mycket för min ekonomi men vad gör det om hundra år?

Annars? Lever la. Väntar på ledighet så jag får flytta till pojkvän med katter under dom 2 veckorna. Ha alla samlade under ett tak igen,saknar det. Dom 3 månaderna vi bodde ihop gick för snabbt. Men under den tiden var jag lugn och att ha alla katter och min pojkvän hos mig,gjorde mig glad och jag kände mig rofylld. Så det ska bli trevligt,att få känna MIT lite lugn igen. För lugn är det sista jag är just nu. Känner stress för allt i stort sett. Att gå upp på morgonen är fruktansvärt stressigt. Av anledning att mitt huvud,mitt inre,jag rent allmänt är stressad. Troligen för att livet är lite sådär just nu. Men jag har överlevt värre saker.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress