Maddis

Tjugotredje januari
Måndag. Januari är snart slut. Det var ju fan JULAFTON NYSS?!?!?!?
Det enda jag önskade mej efter nyår var att detta året,2017,skulle ta det lite mer chill. Inte gå så snabbt. Men som vanligt så är allt emot mej,även året 2017. Fuck,hinner knappt gå på toa innan dagen är slut. It's sad. Känns som man kastar bort livet även ifall jag numera faktiskt lever. För 3 år sen kastade jag bort livet helt ocgh hållet. Så jag antar att jag har fet ångest över att tiden går så snabbt när jag faktiskt äntligen lever. Ja ja.

Haft en trevlig helg hos min boyfriend. Han är jävligt bra och jag har aldrig trivts så bra med någon. Att kunna umgås i flera dagar utan att vilja självdö. It's amazing! Istället så är det ganska tråkigt att vara hemma,själv,utan honom. Erkänner att jag saknar honom trots att jag senast såg honom igår. Är det okej? Eller är det konstigt? I don't know. Vet bara att hela vårat förhållande är nytt för mej. Och jag är så jävla kär.

Idag jobbade jag,tränade och tog en kaffe med stödet och mitt blivande stöd. Eh.. Jag har två personer som jag träffar inom boendestödet. Den ena ska testa på ett nytt jobb och då måste jag lära känna en ny som tar hennes plats. Det bästa är att stödet som ska "sluta" nu istället blir min kontaktperson! Eftersom det inte gick när hon var mitt boendestöd. Men nu när hon jobbar med annat så går det. Så jag slipper lära känna någon ny inom kontaktpersonsgrejen. Hon känner mej redan och vet vad jag gillar och inte gillar. Så det är nice,nu kan jag få göra roliga saker med henne istället!

Det var det. Nu ska jag duscha och borsta tänderna. Borsta tänderna i duschen. MULTITASKING!

Har förövrigt klippt mej. No more hockeyfrilla. Kan inte ens ha tofs,nice.
 
sextonde januari
Det är måndag,ny vecka. Kände mej taggad när jag la mej igår men mindre taggad när jag vaknade imorse. Men skakade av mej det och traskade iväg till jobbet. Det gick bra i början men efter kaffet kände jag mest bara att energin försvann. Jag blev nedstämd och trött på livet.
Planen var att åka till le boyfriend idag men när jag kom hem och satte mej i soffan kände jag bara nej,fuck livet. Sådär när energin bara dunstar och ångesten kryper på en lite sneaky. Jag hade helt klart pallat vara med honom,men jag visste att resan dit skulle bli för påfrestande. Buss i över 1 timme,bara det kändes omöjligt. Och jag skulle ändå vara tvungen att åka hem dagen därpå. Vilket hade varit värt det om jag inte mått sådär småpissigt. Så jag stannade hemma med ångest istället. Vilket suger eftersom jag saknar den där jäveln så mycket och hade velat vara med honom just nu,för han får mej att må bra. Men distansen krånglar till saker ibland och det är så livet är. Ibland får man bara leva med det. Så nu får jag längta till helgen istället,eftersom jag inte har tid att åka till honom förens på fredag. Well well,this is life yo.

Förutom ångest och jobbig saknad så har det ju ändå varit helt okej. Jag jämför med hur det har varit och detta är liksom en droppe i havet jämfört med hur mina dagar kunde se ut. Jag är ändå såpass stabil att jag kan må dåligt utan att behöva gå under och skada skiten ur mej. Det är faktiskt skönt. Eller ja,både och. Det kommer alltid finnas en del av mej som vill göra förjävliga saker. Men har för mycket saker att leva för,att stay good for. Att hålla mej borta från skit helt enkelt.
Så ja,idag är en sämre dag. Imorgon är en annan dag. Och jag lever i nuet med en liten blick över framtiden. För det behövs. 

BY THE WAY; Ska till frissan på onsdag. Ska klippa bort min hockeyfrilla vilket betyder att håret blir kort igen. Fast en annan frisyr denna gången. Mitt hår har vuxit ojämnt sen jag klippte av allt,långt i bak och kort i fram. Hockeyfrilla. Därför går jag hela tiden med tofs och jag har tröttnat på det. Så ska choppa av det långa håret i bak och förhoppningsvis blir det någorlunda bra. Blir nog inte sämre iallafall. 

Tillbaka till låtlyssnande och lite grogg. Jag är ledig imorgon,det är okej.
Get your shit together,weather

Våndades över att gå utanför dörren idag och tänkte att jag kunde göra det imorgon istället. För den påbörjade toarullen skulle ju hålla tills dess,om jag inte akut fick magsjuka och bajsade varje timme. Vilket inte hände,ta i trä!

Men suget efter bacon halv sju på kvällen tog över och jag gick självmant ut,nyduschad,för att köpa bacon. När jag liksom suttit hela dagen och bara "eh... vill inte gå ut men behöver egentligen....eh".
Jaja,fick min bacon och mitt toapapper. Nu kan magsjukan komma,I'M PREPARED!
 
5 saker jag alltid har hemma; Bacon,smör,grädde,créme fraiche och ost.
Och när någon av dom sakerna råkat ta slut och jag inte märkt det,då går mitt liv i spillror och allt är bara en misär. Jag skojar inte ens. 
Förr var det jordens undergång om jag inte hade en maraboukaka i skafferiet eller 2 liter Cola. Nu existerar inte det i mitt liv så if there's no butter I will destroy someone or something. Or everything and everyone.
 
Ligger i sängen och har gjort i säkert en timme redan. Maddis som satt uppe hela nätterna och sov halva dagarna is long gone. Vilket är underbart. Jag älskar att lägga mej tidigt och vakna tidigt. Känner mej levande på något vis. Jag liksom har ett liv! Mindblown!